Отидете към основна версия

39 553 39

И дебелите правят секс!

  • дебел-
  • секс-
  • пози

4 секс пози, ако партньорът ви има излишни килца

Снимка: Shutterstock

Tеглото не може да пречи на секса, стига да има желание. Тези пози обаче определено могат да разнообразят вашия сексуален маратон с половинката, особено, ако тя е плюс размер. Позабавлявайте се с тези интересни предложения:

Борба с костенурката

Позицията с това странно име е подходяща за жени, които все още са срамежливи. Ако при вида на голия партньор, искате да се навиете на топка, в положение на ембрион, за да се чувствате по-спокойни - не се колебайте, направете го!

Легнете на вашата страна, на ръба на леглото, приберете коленете към гърдите си и ги захванете с ръце. В зависимост от височината на леглото, партньорът може да коленичи или да бъде прав.

Мисионерска подобрена

Ако все още предпочитате легло вместо диван, предлагаме да експериментирате малко с мисионерската позиция. Жената продължава да лежи на гърба си, само краката се огъват при коленете, сякаш прегръщат партньора си. Човекът отгоре не се опира само на ръцете си, а застава на колене и те са основната му опора.

Тази позиция ви позволява да докосвате повече телата си и е по-лесна за маневриране - може да промените скоростта и триенето, докато всичко стане идеално и за двама ви.

На стола

За изобретателните любовници изглежда логично да използват всички възможни повърхности в апартамента, пише jenata.blitz.bg. Но често забравят за столовете. И напразно, защото това е добър аксесоар за орален секс.

За да направите това, жената трябва да седне на ръба му и да се облегне. След това може да сложите краката й на раменете си, докато вие сте коленичили пред нея. Предимството е, че в това положение и двамата партньори се радват на красив изглед един към друг.

На дивана

Диванът е прекрасно изобретение. Мек, удобен, можете да спите на него, просто да легнете, да четете, да гледате филми ... Можете също така да правите секс.

Жената трябва облегне гърдите и корема си на подлакътника. Така може да палувате в добре познатата кучешка поза.

Основното напрежение остава именно върху подлакътника, а ръцете и на двама ви са свободни за още мръснишки ласки.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.

Свързани новини