Отидете към основна версия

66 300 79

5 пози за безболезнен анален секс (ИЛЮСТРАЦИИ)

  • анален-
  • секс-
  • безболезнен-
  • пози

Сексът трябва да доставя удоволствие и на двамата участника

Снимка: Shutterstock

Аналният секс изисква не само повишено внимание, но и някаква подготовка. Най-важното е да изберете поза, която да ви възбужда, но в същото време да не предизвиква болка у жената. Сексът трябва да е удоволствие и наслада във всичките си форми и за двамата участника. В следващите редове ще откриете 5-те пози, в които спокойно може да правите анален секс, защото степента на болка е най-малка.

В хватката на любовта

В това положение сексът не може да се прави много грубо, но всичко се компенсира от интензивността и триенето при всяко движение. В допълнение партньорът ви може да ви целува по шията и по врата, докато палувате, а това ще вдигне максимално степента ви на възбуда.

Красива кукла

Тази секс поза ви предразполага максимално да се отпуснете. Легнете настрани и поставете главата си върху възглавницата. Вашият партньор трябва да сложи голяното си между краката ви, а с ръце нека да поддържа гърба ви. Гарантираме ви, че ви очакват невероятно силни усещания.

Кучешката

Тази поза е подходяща за двойки, които вече са правили анален секс и жената вече се отпуска при това палаво преживяване с партньора си. Говорете свободно какво точно ви харесва, за да изживеете нещо вълнуващо.

Топло място

В тази поза сте в състояние да контролирате скоростта и степента на проникване. Мъжът може да гали гърдите и клитора на половинката си.

На престола на любовта

Вашият партньор ви е изцяло подвластен. Жената е отгоре – тя определя ъгъла на проникване, темпото и силата на триене. Поставете възглавница под кръста на приятеля си, накарайте го да свие колене и го яхнете, съветва jenata.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини