Отидете към основна версия

19 061 26

Нова тв на крачка от грандиозна издънка с шeф Виктор Ангелов?!

  • нова телевизия-
  • медия-
  • кулинар-
  • издънка-
  • виктор ангелов

Според слуховете, липсват кандидати за шоуто, защото готвачите не смеят да влязат в адската кухня

Кулинарното шоу Hell's Kitchen се завръща в родния ефир, макар и да не е ясно кога.

Кастингите за майстор-готвачи най-сетне започнаха, но от медията все още не са обявили кога зрителите ще могат да надзърнат в кухнята на Ада.

Това, наред с други дребни неясноти, накара феновете да се чудят дали звездата на шеф Виктор Ангелов не е залязла, заради спаднал интерес от страна на зрителите.

След грандиозната издънка с ВИП Брадър, от Нова телевизия много се стараят и внимават да не направят нов гаф. Това обаче, сериозно успя да изнерви зрителите.

От известно време се носят слухове, че и друго риалити е застрашено от провал. Става въпрос за предаването, водено от Виктор Ангелов — Hell's kitchen ("Кухнята на Ада").

Фенове на шоуто забелязаха, че рекламният клип, приканващ готвачи да се запишат на кастинг за шоуто, се върти вече 6 месеца в ефир. Почитателите на риалитито вече са сигурни, че интересът на професионалистите към продукцията е много нисък и това е принудило телевизията да протака и да кани участници в шоуто вече повече от половин година.

Според зрителите липсата на кандидати се държи на изискванията, крясъците и темпераментът на талантливия и взискателен готвач. Други пък смятат, че точно това провокира интереса и твърдо застават зад становището, че втория сезон на предаването ще има успех.

Миналата година шоуто бе спечелено от Дани Спартак. Талантливият шеф получи награда от 100 000 лева и работа в ресторанта на самия Виктор Ангелов. Към днешна дата, всички фенове на вкусната храна, могат да видят победителя от риалитито при Гала, където заедно с бившата участничка в "Кухнята на Ада" — Светла, приготвят гозби за екипа на "На кафе".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини