Отидете към основна версия

8 786 15

Митко от "Фермата" имал страховито мутренско минало

  • мутра-
  • минало-
  • групировка-
  • мафия-
  • митко-
  • фермата-
  • риалити-
  • разказ-
  • страшно

Участникът в риалити шоуто разказа за миналото си в мутренска групировка

Настоящият футболен мениджър Митко от риалити формата „Фермата“ разкри, че в миналото си е имал както поводи за гордост, така и тъмни моменти, с които не би могъл да се хвали. Докато е бил десантчик, например, се е научил на лоялност към хората, с които се е сприятелява и че казаната дума е закон.

Повод за тези му откровения стана предателството, което той изпита от действията на емигранта Роман. Въпреки че двамата станаха близки, младежът не се поколеба да го избере за първи дуелист и с това сериозно да застраши последващото му участие във формата. Освен с миналото си на десантчик, Митко е имал и доста по-мътен период в живота си, в който дори се е озовавал на косъм от смъртта.

Фермерът е бил част от мутренска групировка, в която едва е оцелял. Митко признава, че често се е случвало да стреля по хора, а той също се е превръщал в мишена не веднъж. Освен това бил с издадена смъртна присъда и е станал жертва на отвличане. „Докато бях похитен, се молех да ме убият. Бяха три кошмарни дни, в които постоянно припадах, свестяваха ме и се опитваха да ми режат пръстите. Накрая ме закараха до една река и ме изхвърлиха в тръстиката. Това е моментът, в който животът ми мина на лента, след като чух изщракване на помпа над главата си. Осъзнах, че съм жив, когато чух как колата се отдалечава. Така преживях смъртта си“, разказа Митко.

След отпадането си от шоуто, Митко разказа още за тъмното си минало в интервю за "Шоу".

"Времената бяха такива. Това се случи 94-95-а година. Основното занимание на тези като мен беше да събираме дългове на хора, които не си плащаха за определени неща. Разбира се, удържахме си процент от парите, които взимахме. Трябваше обаче да имаш човек, който да ти е гръб. Ние имахме договори с определени хора, които имаха нашата протекция. От това нещо се отказах една година след като имах сериозни проблеми. Отвлякоха ме на една среща, на която отидох неподготвен, малко на юнашко доверие. Доста трудно излязох от тази ситуация. Имах 12 травми на главата и редица други медицински проблеми. Едва оцелях и нещо се обърна в мен, че е дошъл момент да спра да се занимавам с това."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини