Отидете към основна версия

8 951 19

Така ли изглежда революцията в дамското бельо? (СНИМКИ)

  • бельо-
  • гащи-
  • даяна мело-
  • джулия салеми-
  • c-string-
  • популярно-
  • възмущение-
  • 73-тия филмов фестивал във венеция

Да благодарим на сексапилните модели Даяне Мело и Джулия Салеми, че ни го показаха

Снимка Архив АР/БТА

Когато става дума за червения килим, знаменитостите са готови на всичко, за да блеснат. Именно заради това, техните тоалети и визии продължават да ни впечатляват, изненадват и дори да ни шокират.

Едно от най-смайващите и леко смущаващи модни решения, за което се говори дълго, бе появата на Даяна Мело и Джулия Салеми на 73-тия филмов фестивал във Венеция през 2016 г. Двете стъпиха на червения килим със силно изрязани рокли с толкова дълбоки цепки, че ако носеха истинско бельо, то щеше да стърчи и да се подава от всички страни.

Появата на полуголите италиански модели предизвикаха истински фурор в пресата. Световните медии и обществото бяха възмутени от смелото модно решение, с което Салеми и Мело се появиха публично.

И тук идва въпросът: "А носеха ли бельо изобщо?" Отговорът е: "да". Красавиците бяха заложили на странен вид прашки, известни като C-String.

Те представляват малко парче плат, опънато върху еластична метална жица с формата на буквата "с". Тези "гащи" се закрепят сами за тялото, благодарение на формата си и на силиконовата лента, която ги опасва по краищата.

И макар да изглежда доста неудобно и да буди съмнения че може да ви постави в някоя много неловка ситуация, онези, които са го изпробвали твърдят, че е безкрайно удобно и здраво закрепено за тялото.

Вие бихте ли го носили?

Джулия Салами, почти неизвестен модел до преди появата си на филмовия фестивал през 2016, всъщност стана популярна именно заради избора си на тоалет, или по-точно на бельо.

Не само бельото направи услуга на италианската красавица, тя също изигра съществена роля за неговото популяризиране.

Тези "гащи", появили се пазара още през далечната 2000 година, набраха сериозна популярност както сред голям брой знаменитости, така и сред обикновените потребителки.

Да благодарим на Даяна Мело и Джулия Салеми и смелият им избор на рокли и бельо, защото без тях може би нямаше и да разберем за съществуването на C-String.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини