Отидете към основна версия

12 295 48

Ицо 100-те манекенки се появи публично с новата си любов (СНИМКИ)

  • христо сираков-
  • жанета осипова-
  • miss playmate 2018-
  • playboy-
  • парти-
  • изненада

За връзката на настоящата носителка на титлата Miss Playmate 2018 и бизнесмена се говори от няколко месеца

Христо Сираков избра елегантен начин да отговори на слуховете, че отново е скъсал с ергенлъка. Това се случи на последното Playboy парти в елитен столичен клуб. Топ звездите от страниците на Мъжката Библия се качиха на сцената, за да превърнат вечерта в истинска бохемска рапсодия.

Изненадата на вечерта беше огромният букет червени рози, които Христо Сираков поднесе на Жанета Осипова. Това изглеждаше напълно логично, имайки предвид развитието на любовната история между тях. За връзката на настоящата носителка на титлата "Miss Playmate 2018" и бизнесмена се говори от няколко месеца.

В кулминацията на вечерта, Сираков изненада своята нова любима, която танцуваше на сцената, облечена като полуголата булка пред храма. като ѝ подари 101 рози пред очите на всички. Фактът, че това се случи в присъствието на десетки медии и репортери, говори само за едно — Христо Сираков и Жанета Осипова официално са двойка.

Жестът на Ицо 100-те манекенки не беше единствената изненада на вечерта. На партито е бе събрала пъстра смесица от разнообразни ВИП гости като Деси Димитова (Деси Фотосесията) и прочутият ни диригент маестро Максим Ешкенази, които си направиха поне 30 селфита заедно.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини