Отидете към основна версия

19 078 30

Формата на краката на жената показва каква е в секса

  • форма-
  • крака-
  • жена-
  • секс

Има четири типа женски крака

Едва ли има някой, който може да отрече, че често пъти мъжете изпиват с поглед жените. Оказа се, че силният пол най-често оглежда краката на жената, с която иска да има вземане-даване. Това си има съвсем нормално психологическо и физиологическо обяснение.

Тайната се крие във физиологията - има тясна взаимовръзка между човешкото тяло и неговите хормонални нива. Женските крака се делят на четири типа, а формата им разкрива много за притежателката си. Ето и четирите типа женски крака:

Форма А

Краката не се затварят само на няколко места – между глезените и средата на тялото. Смята се, че жените с този тип крака се чувстват най-удобно в отношенията си. Те са забележителни поради тяхната нежност и финес. Те предоставят лидерството в отношенията си на половинката поради тяхната срамежливост и плахост. Но това точно е един от проблемите на тези жени – водят се, но бързо се уморяват от рутината. Затова, мъже, ако имате жена с такива крака, то бъдете много активни на лично ниво.

Форма В

Краката са в контакт само в глезените. Тези жени са отворени за нови преживявания. Винаги са различни, те „владеят“ играта. Пословични са със своята смелост и активност. Жените с такъв тип крака винаги искат да имат лидерското място в отношенията с мъжа до себе си. Но тази прекомерна нужда да доминират плаши много мъже.

Форма C

Краката се допират в бедрата, но не и под глезените. Жените с тази форма на краката в една връзка са нежни, чувствителни и романтични. Но колкото и милички да ви се струват, то знайте, че те наистина са тигрици, обичащи тръпката. Те са енергични и темпераментни.

Формат D

Това е и най-често срещаната форма на краката. В романтична връзка една жена с подобна фигура е естествена, но не проявява много въображение. Всичко е „както трябва“. Тя не обича да експериментира в леглото, предпочита доказаните секс пози, пише jenata.blitz.bg. Ако половинката й иска нещо ново, тя винаги ще се пробва, но само заради него.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.

Свързани новини