Отидете към основна версия

14 328 35

Топ 10 идеи за секс по Коледа

  • секс-
  • идеи-
  • коледа

Бъдете неговият най-хубав коледен подарък

Снимка: Shutterstock

През предстоящите празнични дни ще имате свободно време, вероятно сте в палаво настроение, и дори може би ще си купите онзи сладък костюм на Снежанка, който ще образува световъртеж на половинката ви. Но преди да се впуснете в секс маратон, се позабавлявайте с наръчника за коледни секс идеи на rozali.com. Ето кои са топ 10 коледни секс идеи:

Jingle balls

Навярно се досещате за какво всъщност става дума. Мъжете наистина обичат да си играете със „звънчетата“ им, но нежно и внимателно. Така че изберете поза, в която ще имате лесен достъп до тях. Като например – вие отгоре с гръб към него. Или пък включете стимулирането на „звънчетата“ по време на любовната игра.

Еленът Рудолф

Или така познатата „задна прашка“, но с коледен привкус. Дегизирайте се като елен с коледни рогца, а за половинката си вземете коледна шапка. Застанете на четири крака, след което е ред на любимия да ви обязди. Със сигурност предстоящото галопиране ще ви изведе на върха на удоволствието.

Тиха нощ, свята нощ

През почивните дни, точно когато имате цялото това време и желание за секс, съвсем естествено е да не сте сами у дома. И освен цялата рода, да идват и да си отиват куп гости. Как тогава да се отдадете един на друг? Преминете към блан Б – помолете да ви извинят от семейното събиране с обяснението, че отивате да проверите дали е готова вечерята, а любимият ви – че трябва да донесе дърва, и се отдайте на бързи секс сесии на тайни места (в килера, пералното помещение, в банята, на тавана...), а за да не бъдете заподозряни, бъдете мнооого тихи.

Коледни чорапи

Ето тук става интересно. Ако нямате секси 7/8 червени чорапи с бели пухчета, е време да се снабдите с един чифт и да останете само по него. Пригответе и един истински коледен чорап за него с необичайни секс подаръци вътре (белезници, камшик и т.н.), които да използвате за предстоящите ви похотливи игрички.

Коледна звезда

Първо изберете кой ще бъде коледната звезда (подчиненият), или иначе казано кой ще бъде завързан за четирите края на леглото, а другият (доминантът) ще прави каквото си поиска с безпомощната „звезда“. Подгответе се за истински БДСМ секс.

Писмо до Дядо Коледа

Понякога двойките се срамуват да си споделят неприличните си сексуални желания очи в очи. Е, сега му е времето да си кажете всичко в писмо до Дядо Коледа. Напишете всичко, което сте си мечтали да направите или той да направи, и действайте.

Снежен ангел

Със сигурност сте се забавлявали с любимия, правейки снежни ангели в снега. И нищо чудно цялата тази забава да е прераснала във възбуда, яхвайки половинката си и започвайки снежна любовна игра. Е, ясно е какво следва, но, ако не сте като скандинавците, без притеснения от студа и голотата си, е време да влезете на топло за секс продължението.

Надолу по комина

След страстните целувки е време той да слезе надолу и да продължи с целувките, но на друго място. Ако партньорът ви е достатъчно сръчен, ще бъдете разтърсени от зашеметяваш оргазъм. А сега е ваш ред да слезете „надолу по комина“, връщайки жеста.

Коледен подарък

Бъдете неговият най-хубав коледен подарък. Намерете най-хубавата, огромна и червена панделка и се подвържете, но преди това се дегизирайте като секси Снежанка. Поднесете „подаръка“ му с изкусителен стриптийз и го оставете да се порадва на подаръка си, както само той си знае.

Коледни сладки

Какво е Коледа без коледни сладки? А какво е секс с коледни сладки? Спретнете си едно вкусно секс приключение, използвайки мляко, шоколад и коледни сладки в леглото. Сложете вкусотиите на ключови места по тялото и ги обходете с език. Сега е негов ред да приеме солидна доза калории. И после се отдайте на сладострастния момент.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини