Отидете към основна версия

31 Януари, 2019 11:21, обновена 31 Януари, 2019 11:21 20 789 6

Кейт Мидълтън направи шокираща изповед за децата си (ВИДЕО)

  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • уилям и кейт-
  • кеймбридж-
  • великобритания-
  • кралско семейство

Кейт посети центъра на организация, която помага на семействата в неравностойно положение и деца в риск

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън изненада всички като направи шокиращи признания, свързани с трите деца, които имат с принц Уилям – Джордж, Шарлот и Луи. Миналата седмица херцогинята на Кеймбридж посети центъра на организацията Family Action (Семейна дейност), която помага на семействата в неравностойно положение и децата в риск, пише jenata.blitz.bg.

Кейт Мидълтън разговаря с представители на организацията за това какво е да си родител. И въпреки че съпругата на принц Уилям има верен помощник в двореца - сестрата Мария Тереза, която се грижи за петгодишния принц Джордж, тригодишната принцеса Шарлот и деветмесечния принц Луис, майката призна, че все още ѝ е трудно да се справя с трите си деца.

„Толкова е трудно. През първата година от живота на бебето получавате много подкрепа, а изненадващо след това оставате сами. Всички майки преминаваме през една и съща борба”, сподели херцогинята.

След тази среща събеседниците на Кейт споделиха своите впечатления за нея. Според тях е лесно да се общува с херцогинята.

„Когато влезе в стаята, всички почувстваха, че тя е наш приятел. Тя беше много хубава, слушаше внимателно и когато някои от нас се срамуваха от емоциите си, тя призова да бъдем смели и да не се страхуваме да разкажем историята си. Тя беше наистина състрадателна. Бях притеснена как трябва да направя реверанс, как да се обърна към нея. Но когато тя седна до мен, кралският ореол изчезна някъде”, разказа 46-годишната Даун Даун за първата ѝ среща с херцогинята.

„Кейт слушаше историите на младите социални работници и самите родители, които изпитват затруднение с отглеждането на децата си. Тя беше много приятелски настроена, отворена и мила. Така направи, че всички да се чувстваме комфортно”, спомнят си останалите хора, запознали се със съпругата на британския принц.

Кейт Мидълтън впечатлява всеки, който успее да се докосне до нея със своята искреност. От известно време насам тя стана популярна именно с това, че печели околните с реализъм и откровеност.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини