Last news in Fakti

31 Януари, 2019 11:13, обновена 1 Февруари, 2019 07:19 20 778 6

Кейт Мидълтън направи шокираща изповед за децата си (ВИДЕО)

  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • уилям и кейт-
  • кеймбридж-
  • великобритания-
  • кралско семейство

Кейт посети центъра на организация, която помага на семействата в неравностойно положение и деца в риск

Кейт Мидълтън направи шокираща изповед за децата си (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън изненада всички като направи шокиращи признания, свързани с трите деца, които имат с принц Уилям – Джордж, Шарлот и Луи. Миналата седмица херцогинята на Кеймбридж посети центъра на организацията Family Action (Семейна дейност), която помага на семействата в неравностойно положение и децата в риск, пише jenata.blitz.bg.

Кейт Мидълтън разговаря с представители на организацията за това какво е да си родител. И въпреки че съпругата на принц Уилям има верен помощник в двореца - сестрата Мария Тереза, която се грижи за петгодишния принц Джордж, тригодишната принцеса Шарлот и деветмесечния принц Луис, майката призна, че все още ѝ е трудно да се справя с трите си деца.

„Толкова е трудно. През първата година от живота на бебето получавате много подкрепа, а изненадващо след това оставате сами. Всички майки преминаваме през една и съща борба”, сподели херцогинята.

След тази среща събеседниците на Кейт споделиха своите впечатления за нея. Според тях е лесно да се общува с херцогинята.

„Когато влезе в стаята, всички почувстваха, че тя е наш приятел. Тя беше много хубава, слушаше внимателно и когато някои от нас се срамуваха от емоциите си, тя призова да бъдем смели и да не се страхуваме да разкажем историята си. Тя беше наистина състрадателна. Бях притеснена как трябва да направя реверанс, как да се обърна към нея. Но когато тя седна до мен, кралският ореол изчезна някъде”, разказа 46-годишната Даун Даун за първата ѝ среща с херцогинята.

„Кейт слушаше историите на младите социални работници и самите родители, които изпитват затруднение с отглеждането на децата си. Тя беше много приятелски настроена, отворена и мила. Така направи, че всички да се чувстваме комфортно”, спомнят си останалите хора, запознали се със съпругата на британския принц.

Кейт Мидълтън впечатлява всеки, който успее да се докосне до нея със своята искреност. От известно време насам тя стана популярна именно с това, че печели околните с реализъм и откровеност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аааах ахххх

    29 4 Отговор
    Пусти глад, нека да трябваше да работи, да готви, да пере да видим тогава
  • 2 Какво са 15 минути

    22 4 Отговор
    Да се правиш на искрен и загрижен веднаж в месеца като после си живуркаш в двореца !. Тия англичани чак пък я хвалят кухи лейки....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Перла в короната

    5 0 Отговор
    Англичаните винаги са били перковци. Но са владели света, но пък са перковци, но пък богати, обаче пък перковци.
  • 5 Хубавата Джаджа!

    1 2 Отговор
    Не мисля ,че всички майки са наистина такива.....!Но Кейт е добра майка ,то си и личи..!А от искреността по хубаво нещо няма....!
  • 6 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Скоро ми попадна житието на семейство Шкорпил, от Високе Мито , Чехия . Живели от началото на 19-я, до към средата на 20-я век. И чета: Вацлав Шкорпил и Анна Иречкова сключват брак на 08.05.1849 г. До 1871 год им се раждат 13 /тринадесет/ деца. Четири от тях умират до навършване на едногодишна възраст. Девет от тях живеят нормален живот. Петтима са отдадени на музейното дело, а двама от тях / Карел и Хернемегилд/ са известни в бъгарската история и наука и умират в България /Варна и София/ Тая хубавица родила три деца, за които се грижи друг човек ----- ама тя много се озорила горката.......