Отидете към основна версия

37 992 43

Имитаторът на Бойко Борисов го закъса за пари

  • ненчо балабанов-
  • актьор-
  • кариера-
  • пари-
  • ангажименти-
  • застой

Кариерата на комедийния актьор, който до не отдавна бе сред любимците на зрителите, сега върви стремглаво надолу

За пари закъса актьорът Ненчо Балабанов, твърди жълтият вестник "България Днес“.

Според изданието кариерата на комика върви надолу, а не във възходяща линия. Поради липса на ангажименти имитаторът на Бойко Борисов не може да води луксозния начин на живот, на който бе свикнал допреди. От дългите и скъпи почивки на Ненчо зад граница няма и следа.

Заради липсата на солидни хонорари той е бил принуден да се раздели с моторите си. Балабанов е любител на високите скорости, но безпаричието го накарало да се откаже от возилата си.

Все пак комикът решил, че гаражът му не може да стои празен и се сдобил с мотор, който е на половината на възрастта му. Машината е произведена в началото на новия век, а цената ѝ е по-малко от 3 хиляди лева.

Бившият водещ на "Господари на ефира“ търси всякакви начини да изкара свежи пари, които да му помогнат да възвърне високия си стандарт на живот. Допреди няколко години Ненчо бе на гребена на вълната. Той имаше постоянни тв изяви, които му носеха по няколко хилядарки на час.

Сега положението е съвсем различно, защото, както изглежда всички са забравили за забавния имитатор, коментира таблоидът.

По информация на вестника Балабанов се опитва усилено да влезе в новия сезон на шоуто "Като две капки вода“. Той участва в забавното шоу преди 4 години и сега смята, че с нова изява в телевизионния формат ще може да закърпи бюджета си.

За да възроди кариерата си и отново да стане любимец на хората, Балабанов реши да се впусне в ново амплоа. Актьорът пробва силите си в музикалния бранш и записа поредна песен. Към парчето има и клип, в който участват Георги Иванов — Гонзо и Хилда Казасян.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини