Отидете към основна версия

28 327 35

Младоженец наказа просташки булката в разгара на сватбата им (ВИДЕО)

  • младоженец-
  • булка-
  • сватба-
  • наказа

Невинна шега предизвика мъжа да нашамари любимата си

Снимка: Shutterstock

Легенди се носят за узбекските сватби - те са празник с определени традиции и обичаи, които се предават от поколение на поколение. Младите хора преди брака трябва да извършат серия от ритуали, за да очистят тялото и душата.

Тържествената брачна церемония е предшествана от дни на сватосване, ден на годеж, сбогуване с родителите и приключва, както и в други страни, с пищно увеселение в ресторант.

Според ориенталските традиции винаги мъжът е главата на семейството и затова булката на тази сватба отнася унизително наказание, за една най-невинна шега с младоженеца.

Това се случва в разгара на брачната церемония, когато бъдещите съпрузи се гощават взаимно с ритуални сладки. Изглежда девойката изобщо не предполага какво ще я сполети за мимолетната ѝ палавост.

Това скандално видео се разпространи моментално по популярните в Узбекистан Telegram-канали, информира uz.sputniknews и предизвика лавина от коментари. Вижте какво се случва на тази ориенталска сватба и сами преценете какво ще е бъдещето на това новоизлюпено семейство:

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини