Отидете към основна версия

29 673 14

Как се топят килограми без диети и тежки тренировки (ВИДЕО)

  • тошики фукуцудзи-
  • метод за отслабване-
  • упражнение-
  • ефективно-
  • полезно-
  • япония-
  • подобряване на стойката-
  • изправяне на гърба

Уникалният метод е разработен от японски лекар преди около 10 години

Снимка: Shutterstock

Всеки иска да бъде здрав и да изглежда добре, без да спазва стриктни диети, без да прави натоварващи и изтощителни упражнения и ако е възможно, без да харчи безумни суми за продукти за отслабване.

Оказва се, че съществува метод, който да отговаря и на трите изисквания и той се практикува от векове в Япония.

Сензационният метод е познат още от 15-ти век и се използва за подобряване на стойката, изправяне на гърба, предотвратяване на болки в кръста и възвръщане на правилната позиция на тялото.

Той става популярен в Азия и се радва на голямо внимание, след като е описан подробно в книгата на японски лекар, който открива, че практикуването му изключително ефективно се бори с проблемните мазнини около талията и корема.

Методът за отслабване на д-р Тошики Фукуцудзи, намалява мазнините в областта на корема, стяга мускулите и изтънява талията, а резултатите са гарантирани само след месец.

Това е вид гимнастика, при която се разтяга гръбначният стълб, а костите се връщат в правилното си положение.

По време на дългогодишната си работа с пациенти, страдащи от проблеми с таза и гърба, японският специалист открива, че практикуването на това упражнение води до драстично намаляване обиколката на корема, талията и таза.

Д-р Фукуцудзи провежда серия от експерименти, които потвърждават неговите първоначални наблюдения, че основната причина за натрупване на мазнини в областта на талията и коремът е разминаването между тазовите и ребрените кости. Така този сензационен метод за лечение на проблеми с тазовите кости, добива популярност и като метод за намаляване на мазнините в коремната област, талията и ханша.

Всичко се свежда до едно просто упражнение, което трябва да правите 3 пъти дневно.

На пръв поглед може и да изглежда изключително просто, но когато започнете да го изпълнявате, ще откриете, че всъщност е доста трудно. Но така е само в началото, докато тялото ви свикне и се настрои.

Отделяйте по не повече от 5 минути 3 пъти на ден и не след дълго сами ще усетите как всяка кост в тялото ви заема правилна позиция, а мазнините в коремната област се стопяват.

В началото ще се чувствате странно и ще усещате болка и напрежение. Това не трябва да ви отказва.

Опитайте се да издържите възможно най-дълго време. Някои препоръчват да започнете с 2-минутен урок, след което постепенно да увеличавате времето за изпълнение.

Трябва да имате предвид, че след всяка сесия (обикновено 5 минути) костите и глезените ви обикновено стават по-малко гъвкави, заради което се препоръчва да избягвате внезапни и прибързани движения. След края на всяка серия е най-добре първо да се изправите бавно до седнало положение, след което, отново бавно, да се изправите на крака.

Само след няколко дни ще откриете колко добре се чувства тялото ви.

Ето какво представлява методът за отслабване на д-р Тошики Фукуцудзи:

Какво ви е необходимо:
Голяма хавлиена кърпа.
Здрав ремък (лента).
Равна повърхност.
5 минути 3 пъти на ден.

Какво да правите:
Навийте хавлиената кърпа на руло със следните размери — 40 см дължина и 7-10 см дебелина. Увийте хавлиеното руло с ремъка (лентата), така че да не се развива.
Легнете на равна повърхност — на пода или на леглото си.
Сложете рулото под кръста си, точно под пъпа.
Краката ви трябва да отстоят един от друг на ширината на раменете, палците да се допират един в друг, а ширината между петите ви да е 20 — 25 см.

Вижте графиката, за да добиете по-добра представа как се изпълнява упражнението.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.

Свързани новини