Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 17:24 29 567 14

Как се топят килограми без диети и тежки тренировки (ВИДЕО)

  • тошики фукуцудзи-
  • метод за отслабване-
  • упражнение-
  • ефективно-
  • полезно-
  • япония-
  • подобряване на стойката-
  • изправяне на гърба

Уникалният метод е разработен от японски лекар преди около 10 години

Как се топят килограми без диети и тежки тренировки (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки иска да бъде здрав и да изглежда добре, без да спазва стриктни диети, без да прави натоварващи и изтощителни упражнения и ако е възможно, без да харчи безумни суми за продукти за отслабване.

Оказва се, че съществува метод, който да отговаря и на трите изисквания и той се практикува от векове в Япония.

Сензационният метод е познат още от 15-ти век и се използва за подобряване на стойката, изправяне на гърба, предотвратяване на болки в кръста и възвръщане на правилната позиция на тялото.

Той става популярен в Азия и се радва на голямо внимание, след като е описан подробно в книгата на японски лекар, който открива, че практикуването му изключително ефективно се бори с проблемните мазнини около талията и корема.

Как се топят килограми без диети и тежки тренировки (ВИДЕО)

Методът за отслабване на д-р Тошики Фукуцудзи, намалява мазнините в областта на корема, стяга мускулите и изтънява талията, а резултатите са гарантирани само след месец.

Това е вид гимнастика, при която се разтяга гръбначният стълб, а костите се връщат в правилното си положение.

По време на дългогодишната си работа с пациенти, страдащи от проблеми с таза и гърба, японският специалист открива, че практикуването на това упражнение води до драстично намаляване обиколката на корема, талията и таза.

Д-р Фукуцудзи провежда серия от експерименти, които потвърждават неговите първоначални наблюдения, че основната причина за натрупване на мазнини в областта на талията и коремът е разминаването между тазовите и ребрените кости. Така този сензационен метод за лечение на проблеми с тазовите кости, добива популярност и като метод за намаляване на мазнините в коремната област, талията и ханша.

Всичко се свежда до едно просто упражнение, което трябва да правите 3 пъти дневно.

Как се топят килограми без диети и тежки тренировки (ВИДЕО)

На пръв поглед може и да изглежда изключително просто, но когато започнете да го изпълнявате, ще откриете, че всъщност е доста трудно. Но така е само в началото, докато тялото ви свикне и се настрои.

Отделяйте по не повече от 5 минути 3 пъти на ден и не след дълго сами ще усетите как всяка кост в тялото ви заема правилна позиция, а мазнините в коремната област се стопяват.

В началото ще се чувствате странно и ще усещате болка и напрежение. Това не трябва да ви отказва.

Опитайте се да издържите възможно най-дълго време. Някои препоръчват да започнете с 2-минутен урок, след което постепенно да увеличавате времето за изпълнение.

Трябва да имате предвид, че след всяка сесия (обикновено 5 минути) костите и глезените ви обикновено стават по-малко гъвкави, заради което се препоръчва да избягвате внезапни и прибързани движения. След края на всяка серия е най-добре първо да се изправите бавно до седнало положение, след което, отново бавно, да се изправите на крака.

Как се топят килограми без диети и тежки тренировки (ВИДЕО)

Само след няколко дни ще откриете колко добре се чувства тялото ви.

Ето какво представлява методът за отслабване на д-р Тошики Фукуцудзи:

Какво ви е необходимо:
Голяма хавлиена кърпа.
Здрав ремък (лента).
Равна повърхност.
5 минути 3 пъти на ден.

Какво да правите:
Навийте хавлиената кърпа на руло със следните размери — 40 см дължина и 7-10 см дебелина. Увийте хавлиеното руло с ремъка (лентата), така че да не се развива.
Легнете на равна повърхност — на пода или на леглото си.
Сложете рулото под кръста си, точно под пъпа.
Краката ви трябва да отстоят един от друг на ширината на раменете, палците да се допират един в друг, а ширината между петите ви да е 20 — 25 см.

Вижте графиката, за да добиете по-добра представа как се изпълнява упражнението.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павлов

    26 0 Отговор
    Просто плюскайте по-малко...Не че аз имам право да давам съвети-над 100 кила съм...ама това е реалито
  • 2 ванката

    25 0 Отговор
    стара рецепта почти колкото македония гласи : секс и ябълки ако не помага спираш ябълките...
  • 3 Morgoth

    14 1 Отговор
    Изправянето на стойката няма да намали мазнините около талията, но със сигурност ще подобри визията и ще създаде усещането у околните ще сте свалили килограми. Това обаче работи за тези които имат проблем със стойката, а дали е така лесно си личи - изгърбване, сваляне надолу на раменете, изтегляне на корема напред и задника назад с увеличаване на S-а на гръбнака. Това води до отпускане на коремните мускули и до това корема да се подува повече след ядене. Особено видимо е при по-слаби жени. Точно при тях изправянето на стойката дава сериозна разлика във визията и усещане за свалени килограми.
  • 4 Amix

    23 4 Отговор
    За отслабване са нужни само малко воля и дисциплина.

    Има само 3 прости правила...
    Спирате : хляб, тестени изделия, захар и безалкохолни.
    Повече физическа активност.
    Повече сън.
  • 5 Радо

    8 4 Отговор
    Моя метод без даже да се движи човек и да топи килата е - на тоя студ се застава насред двора по тениска и къси гащи два часа, и организъма трябва да поддържа постоянна телесна температура около 36-7 градуса....и така се топят калориите...ако може да издържите 5-6 часа, ще стопите още повече калории.

    Коментиран от #6, #11

  • 6 Сериозно ли бе

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Радо":

    Сериозно ли бе...

    Коментиран от #8

  • 7 Има само един начин

    11 1 Отговор
    за отслабване и той се състои в следното - разходът на калории трябва да надвишава приема. По-доброто реализиране на този начин е чрез увеличаване на физическата активност, а ако това не е възможно - чрез леко намаляване на количеството храна. Не ограничаване от една или друга храна, а просто леко намаляване на нейното количество. Оттам нататък, всичко друго е индустрия за печелене на пари.
  • 8 Радо

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сериозно ли бе":

    А не бе, майтап - който не вярва нека пробва, методът ме действа безпогрешно!!!
  • 9 Нее

    2 0 Отговор
    Кокъл без месо не може.
  • 10 шъкър шъкър

    2 0 Отговор
    ето така се топят килцата
  • 11 Голям прос

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Радо":

    И да си носиш тесличка на кръста, за да може после приятелите ти да разчупят леда
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Лулу

    2 0 Отговор
    Отново полезна статия, която ще пробвам, нямам нужда от чак толкова корекции, защото съм сладур.....!!!!
  • 14 Пътувала

    1 0 Отговор
    Някой да е виждал затлъстял японец или японка като нашите?? Няма и да видите!! Чиниите им са с размерите на нашите подложни чинийки за чашките за кафе.. Колко безсрамен трябва да си за да си сложиш 20 чинийки, колкото са по съдържание нашите порции!!!