Отидете към основна версия

37 092 49

Емилия с деколте до пъпа в ефир, зрителите потресени

  • емилия-
  • слави трифонов-
  • деколте

Нейните защитници се броят на пръсти

С деколте до пъпа, което напълно разкриваше бюста ѝ, се появи певицата Емилия в петък вечер на гости в шоуто на Слави Трифонов. Шоуменът направо изпадна в шок и директно я попита защо е избрала да се облече по този начин. Въпреки че Емилия на два пъти се пробва да избегне темата за провокативния тоалет, с половин уста призна, че го направила по съвет на стилист, пише flagman.bg.

Името му така и не стана ясно, но дрехата създаваше неудобство не само на Слави, който се чудеше накъде да гледа, на операторите, които се мъчеха да снимат гостенката от максимално далеч, но и на самата Емилия, която непрекъснато я подръпваше към гърдите си. Усилията ѝ се оказаха напразни, а зрителите веднага скочиха срещу избора ѝ.

„Когато една жена си показва провисналите голи цици...това е евтино. Направо съм в шок: разпищолена да пее народна песен! Отвратително, Емилия!”, пише Светлана Стоичкова.

„Такава срамота с тази Емилия - как можа точно по този начин да се облече? Виждам, как оператора се стреми да избегне голотата на тази гостенка!!!! Аз се чувствам неудобно, пък тя..”, коментира Вера Димитрова.

Нейните защитници се броят на пръстите на едната ръка, но и те признават, че е станал моден гаф. „Да, не беше правилния начин на обличане! Но нищо провиснало нямаше! Пеенето имайки, предвид пресипналия глас, беше повече от добре. Може би е хронично вече и да не е като преди, но много злоба се излива! Ако деколтето беше по врата, друго щеше да бъде изписано”, изказва своето мнение Малина Минчева.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини