Отидете към основна версия

11 484 29

Тя подозираше съпруга си в изневяра, но разбра нещо важно от прането му

  • връзка-
  • брак-
  • семейство-
  • изневяра-
  • пране-
  • жест

Понякога най-големите саможертви, които близките ни правят за нас, остават скрити

Бракът е съюз на две души. А ключът към успешния брак крие в това тези две души да си имат пълно доверие. За да могат хората да живеят заедно в щастие, те трябва да си бъдат верни и честни помежду си. Да се преживее изневярата на любимия човек е жестоко изпитание, което доста често е и невъзможно.

Идеалните младоженци

Тази история е за Джоана и Дейвид Милър, щастливи съпрузи. Тяхната връзка започва през 2012 г. Джоана е обикновено момиче от американския щат Индиана. Нейният любим обаче прекарва детството си сред амишите.

Строгата религия и традиции на роднините на Дейвид не му харесвали, затова той напуснал изолираната общност и бързо се превърнал в средностатистически американец.

През 2014 г. Джоана и Дейвид станали семейство. По това време Джоанна вече била бременна и няколко месеца по-късно се родила дъщеря им. Година по-късно младоженците вдигнали великолепна сватба, затвърдявайки отношенията си.

Дейвид работел много, докато Джоана се занимава с домакинството и възпитанието на дъщеричката им. Без съмнение бракът им би могъл да се нарече щастлив - съпрузите се отнасяли прекрасно един към друг, заедно си лягали, заедно закусвали сутринта. Но в един момент Джоана започнала да забелязва, че нещо се е променило.

Работа до късно

В началото на брака им Дейвид се прибирал от работа всеки ден в пет часа следобед, но няколко месеца по-късно започнал да закъснява. С течение на времето ситуацията се влошила още повече - съпругът се прибирал все по-късно и по-късно всеки ден и обяснявал на съпругата си, че работи извънредно до късно.

Младата жена, която през цялото време била сама с дъщеря си, започнала да се чувства изоставена, необичана и ненужна. Тя не е получавала необходимото внимание от съпруга си и не можела да си обясни защо тя и детето толкова бързо са му омръзнали.

Подозрения за изневяра

В ума на Джоана се появили съмнения, че мъжът ѝ има любовна афера с друга жена. Разтревожената съпруга не разполагала с никакви доказателства, но и не искала да попита директно съпруга си, защото се страхувала, че той може да се обиди.

Просветлението споходило Джоана в една от самотните ѝ вечери. Тя била толкова разстроена, че не можела да се отпусне и след като приспала дъщеричката си, се захванала с прането.

Както обикновено, заредила мръсните дрехи в пералнята и я пуснала да се върти. Когато прането било готово, тя започнала да глади и подрежда чистите дрехи.

След като приключила, се вгледала в двете купчини дрехи, които трябвало да прибере в гардероба - своите и на съпруга си. Тогава тя забелязала нещо, което я просълзило.

Нейната част от вещите била значително по-голяма и то само с нови, красиви и модни тоалети. А в купчинката на мъжа и освен протъркани джинси и няколко избелели тениски, нямало нищо друго. Неговата купчина била много по-малка от нейната.

Когато осъзнала това, Джоана се разридала, защото разбрала нещо важно и очевидно: съпругът ѝ прави за нея и дъщеря им всичко възможно, за да не изпитват никакви лишения, жертвайки собствения си комфорт и желания.

За историята си Джоана разказва в личния си блог, който поддържа и пише сама. Тя публикува там интересни истории от живота на съпруга си в обществото на амишите и как се е сблъскала самата тя с различията, които модерния свят и те имат.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини