Отидете към основна версия

14 006 9

Принцесата на Монако показа интимни СНИМКИ

  • принцеса на монако-
  • принц албер ii-
  • принцеса шарлен-
  • рожден ден-
  • кралско семейство-
  • празненство

На 14 март принц Албер II отпразнува своя 61-ви рожден ден

Снимки: ЕРА/БГНЕС

Сигурно всеки мечтае за живот, като на кралска особа, но не всеки може да сбъдне тази мечта.

Но онези, в чиито вени тече кралска кръв, всъщност не се различават много от обикновените хора (като изключил дворците, богатствата и милионите правила от кралския етикет, които са длъжни да спазват). Не трябва да забравяме, че и благородниците са хора, които се радват и плачат, смеят се и крещят когато ги връхлетят емоции.

Доказателство за това даде принцесата на Монако Шарлен, която наскоро публикува трогателни семейни снимки.

На 14 март, принц Албер II отпразнува своя 61-и рожден ден. А съпругата му принцеса Шарлен сподели уникални снимки от празненството.

Принц Албер II, чието пълно име е Албер Александър Луи Пиер Грималди, е принц на Монако от 6 април 2005 г., възкачил се на трона на княжеството след смъртта на баща си принц Рение III.

Принц Албер реши да отпразнува рождения си ден не по кралски, а със семейството си. В Instagram неговата 41-годишна съпруга принцеса Шарлен качи няколко снимки от тържеството.

От фотосите се вижда как щастливият татко се радва на тортата си с двете му деца — четиригодишните Жак и Габриела, които са близнаци.

Принц Албер получи празнична шоколадова торта с две свещи и фойерверк фонтан, които доведоха децата до истинско въодушевление.

Майка им — принцеса Шарлен, пък остана зад кадър — очевидно тя е влязла в ролята на фотограф.

Пикантна подробност от живота на принц Албер II е, че той има още две деца, но от други две жени и престолонаследникът така и не ги призна за свои и те нямат право да претендират за трона на Монако.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Свързани новини