Отидете към основна версия

46 675 46

Бащата на Тита броил 80 бона за...

  • нои-
  • баща-
  • милен пенев-
  • тита-
  • певица-
  • музика-
  • пари-
  • схема-
  • измама-
  • силистра

Излизат още подробности около схемите, в които е замесен бащата на певицата Тита - Милен Пенчев

Милен Пенчев - благоразположеният шеф на НОИ-Силистра, който Апелативният съд пусна под домашен арест, бил изключително щедър съпруг и баща, говорят в родния му град, цитирани от "Уикенд".

Съпругата му Силвия, която в града познавали като „мадам Сиси”, не работела от години. В същото положение била и голямата сестра на Тита. 25-годишната дама нямала нито ден трудов стаж зад гърба си, но винаги била облечена по последна мода в скъпи маркови дрехи. Посещавала вървежните заведения в града и пътувала по всевъзможни екзотични дестинации.

Тита обаче се прочу като звезда покрай Криско и X-фактор. Момичето толкова искало да се изявява пред прожекторите и да бъде забелязано, че се стигнало до там да помоли татко си да отпусне някой лев на Криско, за да може тийн любимецът да я лансира още по-настоятелно. Според източници на изданието, за да пробие Тита, баща ѝ „кихнал” над 80 000 лева преди повече година. Парите били за студийни записи на песни, клипове, промоции. С оглед на разкритията за схемите, в които е замесен баща ѝ, много хора се съмняват, че тези пари са от заплатата му.

Най-атрактивна от трите жени, които Милен Пенчев издържа, била съпругата. Миньончето извисявало снага малко над 150 сантиметра, но имало перфектно тяло и външен вид. Всичко това се поддържа от непрекъснатите козметични и хирургични интервенции. Още преди няколко години блондинката надула устни, което направило силно впечатление на останалите граждани на Силистра. Не след дълго, мадам Сиси тунинговала бюста си и опънала бръчки чрез най-модерните технологии в козметиката.

Добре гледаната съпруга редовно ходела на фитнес, релаксиращи масажи, парафинови терапии, маникюр, педикюр. Никога не знаела с какви пари излиза от дома си, защото пачките на съпруга ѝ щедро се изсипвали в модерната ѝ дамска чанта „Луи Вютон” за над 3000 евро.

Мадам Сиси също като щерките си си падала по скъпите дрехи. Поръчвала си от сайтове, пазарувала от топ бутиците във Варна и София и притежавала гардероб, за който средно статистическите българки можели искрено да ѝ завиждат. Единственият проблем, който г-жа Пенчева имала с дизайнерските тоалети, идвал от ниския ѝ ръст. Налагало се часове след като получи и разгледа пратката, мадам Сиси да се насочи към своята лична шивачка. Жената имала ателие за ремонт на дрехи в центъра на Градския пазар в Силистра. Именно там булката на шефа на местния НОИ молела да си скъси ризите и роклите, или пък да „барне” ръкавите на якетата и дължината на панталоните и полите.

Финансирането на целият този женски блясък и красота струвал хилядарки на любящия съпруг и баща, който угаждал за всичко на съпругата и щерките си, но за сметка на припечеленото от подкупите на хората. „Милен Пенчев е милионер от години! Цял град знае за парите, с които това семейство разполага. Нека прокуратурата разпореди на НАП да им направи проверка на доходите за 10 години назад – ще видите, че няма как да докажат това охолство, в което винаги са тънели”, възмущават се силистренци.

Както вече стана известно – името на бащата на Тита влезе в медиите чрез схемата „СМЧ – Силно мой човек” по повод издаването на фалшиви документи за трудов стаж за получаване на висока пенсия. Тя е действала от 2017 г. в районите на Силистра и София. Доказано е, че по телефона Пенчев е диктувал на началника на отдел „Отпускане на пенсии” лични данни на лица, които са искали да получават пенсии, за които нямат право. Тя е записвала на бележка абревиатурата „СМЧ – Пенчев”, т.е. „Силно мой човек – Пенчев”. Бандата е припечелила милиони левове.

При спец акцията бе задържан Милен Пенчев, който няколко мандата е бил общински съветник в града и един мандат заместник кмет. Ако се вярва на слуховете, именно през този период бащата на певицата натрупал завидно финансово положение. Това било и времето на големите рушвети, пред които сегашната искана сума от 10 бона на калпак за получаването на миньорска пенсия бледнеела.

Милен Пенчев също имал отношение към козметиката и козметичните процедури. Редовно ходел на фитнес, спазвал определен хранителен режим. Говори се, че никога по никакъв повод не пропускал тренировките в залата и винаги щедро се отплащал на треньора си за положените усилия.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.

Свързани новини