Отидете към основна версия

6 694 19

88-годишният Иван Краско се събра със съпруга No3

  • сватба-
  • русия-
  • иван краско-
  • бивша съпруга-
  • наталия вял-
  • актьор

След като се разведе с 28 годишната си последна съпруга, актьорът поискал отново да се събере с майката на две от децата му

Актьорът Иван Краско отново се е събрал с третата си съпруга Наталия Вял, с която се разведе преди няколко години.

Самата тя потвърди тази информация в интервю за изданието "Комсомольской правде", в което заяви, че никога не е обичала 88-годишния актьор.

Краско наскоро предложил на 44-годишната Вял отново да се ожени за него, но тя не смятала да приеме. "Да отида ли в службата по вписванията? Замислих се и разбрах, че нямам никаква мотивация да го направя", разкри тя пред вестника.

Бившата съпруга на актьора обясни, че Краско няма наследство, затова и няма нужда да се омъжва повторно за него, а освен това е сигурна, че той се връща при нея от отчаяние. Тя призна също и, че мечтае да срещне достоен мъж.

Двамата са женени в продължение на 10 години - от 2001 до 2011 г. и единствената причина за просъществуването на този брак толкова дълго била, че Наталия искала да има деца.

Те имат двама сина - 16-годишният Иван и 15-годишният Федор.

Миналата година Краско се разведе с поредната по-млада от него съпруга - 29-годишната Наталия Шевел. Те останаха заедно само три години. Като причина за развода актьорът изтъква липсата на интимен контакт с младата жена, която се страхувала че ще забременее, ако позволи на Иван да прави секс с нея.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини