Отидете към основна версия

23 928 42

Няма да повярвате! Тя е на 60 години (СНИМКИ)

  • прати-
  • сватба-
  • възраст-
  • години-
  • водеща-
  • актриса

Памела Прати ще вдига сватба

Родена е на 26 ноември 1958 г. и скоро ще се омъжва. Това е италианка, която знае със сигурност, че възрастта не влияе на нищо.

"В края на краищата, възрастта е само въпрос на мислене, образование и любов един към друг. Възрастта е само число, нали?". Жената, която е покорила времето, се казва Памела Прати - актриса, водеща звезда на риалити шоу и танцьорка.

Първо, нека разкажем малко за живота на красавицата, на която никой не дава 60 години, а след това за основните тайни на младостта на Памела Прати.

На 60 години италианска звезда решила драстично да промени живота си - да остави любимата си работа по телевизията, за да стане майка, съпруга и просто щастлива жена.

Памела Прати се омъжва на 60. Нейният избор - Марко Калтагироне на 53 години от Рим, е ангажиран в строителния бизнес. Никога не е бил женен.

"Винаги съм търсила мъж като Марко! Той е моята абсолютна любов! Никога не съм се чувствал толкова щастлива и толкова защитена." Влюбените се срещат почти година и половина и ще се оженят в Умбрия. Други подробности за сватбата засега няма.

"Марко и аз имаме две приемни деца: Себастиан, на 11 години, и Ребека, на 6 години", казва Памела, която е решила да напусне шоу бизнеса и да посвети цялото си свободно време на мъжа и децата си.

Младото семейство ще живее в САЩ. "Марко е купил мечтания ни дом - вила на плажа в Маями!", допълва тя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини