Отидете към основна версия

24 549 48

Дара Екимова нокаутира Сузанита (СНИМКА)

  • дара екимова-
  • нокаутира-
  • сузанита-
  • певица-
  • суматоха-
  • столично заведение

Младата певица предизвика суматоха в мрежата с онова, което направи в столично заведение

Без дори да разбере Дара Екимова предизвика истинска суматоха в социалните мрежи с поведението си и успя за нула време да нокаутира Сузанита, която пък съвсем съзнателно търси начини за привличане на вниманието.

В момента и двете момичета са ученички на по 16 години и произлизат от семейства на музиканти. Също така и двете са тръгнали по стъпките на родителите си и се изявяват като певици. Но приликите между Дара и Сузанита приключват тук.

Наскоро в социалните мрежи се завъртя любопитен колаж с лицата на двете изпълнителки.

В коментарите под колажа много потребители на мрежата споделят мнението че Дара е с много елегантно излъчване и възпитано отношение към околните.

Това смятат и посетители на едно от модерните заведения в столицата, където тя е била с приятели наскоро.

Бдителни потребители в мрежата пък не пропускат да направят сравнение между "естествената красота на Дара, която няма нито една естетична корекция за разлика от 16- годишната старлетка Сузанита, която не спира да се хвали с кубиците силикон и инжекциите хиалурон".

Едва ли ще дочакаме Орханмуратовата щерка да изпее песните, изпълнявани от баща ѝ, докато Дара Екимова се стяга за втори концерт, в който на 31-и май в централен столичен клуб, абсолютно на живо, отново ще прозвучат вечните хитове, създадени от баща ѝ и група "Сленг".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини