Отидете към основна версия

20 442 64

Внучката на Тодор Колев: В България е свинщина

  • тодор колев-
  • албена колева-
  • теодора кулева-
  • актриса-
  • българия-
  • откраднат живот

Младата актриса споделя, че напускането на страната е най-доброто решение, което е взимала

"Категорично не е вярно, че нямам работа от година и съм започнала да танцувам гола с обръчи по клубовете в Лондон, за да се изхранвам! Не е вярно и това, че съм бременна в петия месец и съм на постоянни диети". Това заяви гневно внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева, която от няколко месеца е семейна и живее със съпруга си в Англия. Теодора е много обидена заради абсурдните слухове по неин адрес след като наскоро напусна България, съобщава "България Днес".

"Ама как да не съм възмутена? В България като капак на свинщината, която е обзела цялата държава, никой не уважава истината. Продължавам да се убеждавам, че напускането на страната е най-доброто решение, което съм взимала, или както казваше един мой приятел: "То и да ти долипсва Бългрия, простотиите там ти помагат бързо-бързо да спре да ти липсва", продължава да се гневи актрисата.

Теодора е дъщеря на Албена Колева - щерката на Тодор Колев, и Венцислав Кулев, която стана известна с ролята си на д-р Албена Войнова в хитовия докторски сериал "Откраднат живот".

"Не обичам да ме смятат за връзкарка и затова, когато влязох в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов, не му казах, че съм внучка на Тодор Колев", сподели Теодора. По-късно тя завърши в класа на проф. Ивайло Христов. Освен актьорска кариера Теодора пее блестящо джаз. Занимавала се е с художествена гимнастика, тенис и лека атлетика.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини