Отидете към основна версия

7 676 21

Ирина Шейк тръгна по сутиен по улиците на Милано

  • ирина шейк-
  • модел-
  • италия-
  • по сутиен-
  • разголена-
  • милано

Според слуховете, една от причините, довели до раздялата на модела с Брадли Купър, била, че той просто не може да понася желанието ѝ да се разголва публично

Снимки: EPA/БГНЕС

Моделът Ирина Шейк шокира минувачите по улиците на Милано, след като се разходи из града облечена в доста провокативен и разголен тоалет.

Не е чудно, че една от причините, които се спрягат за раздялата на Брадли Купър и красавицата е, че той просто не може да понася желанието ѝ да се разголва.
Изглежда, че докато двамата бяха заедно моделът непрестанно се сдържаше, рядко се показваше на обществени събития и по време на разходките им приличаше на спретната домакиня.

Е, сега вече Ирина не е длъжна на никого и отново е на „гребена на вълната”, като си позволява да носи такива дрехи, каквито ѝ се иска.

Преди няколко дни тя блесна на грандиозно изложение във Флоренция, а след това участва в шоу на „Версаче” в Милано.

След края на модното ревю звездният модел се разходи из улиците на италианския град облечена с мини пола и сутиен, върху който бе наметнала черна риза, без да я закопчава.

Слабите крака на Шейк правеха силно впечатление както и многото златни бижута, които бе окичила на шията и ушите си.

Фенове на модела забелязаха, че откакто е свободна, вече е започнала да се облича много по разголено. Спортните гащета и безлични тениски бяха заменени от къси полички и женствени рокли.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.

Свързани новини