Отидете към основна версия

34 930 30

3-те зодии, които изсмукват енергията ви

  • зодии-
  • енергия-
  • вампири-
  • овен-
  • дева-
  • скорпион

Овните, Девите и Скорпионите могат да са истински емоционални вампири

Снимка: Shutterstock

Някои зодиакални знаци могат да действат толкова токсично върху вас, че да се чувствате морално и емоционално изтощени. Те винаги търсят начин да присъстват във вашия живот и да правят опити да ви контролират. Нещо повече, такива хора се чувстват доволни, когато ви носят емоционален дискомфорт и следят реакцията ви.

Емоционалните вампири не ви позволяват да растете като човек и могат да ви унищожат с постоянния си контрол. Когато сте близо до тях, вие се чувствате несигурни и дори откровено лоши заради токсичната атмосфера, която създават около вас.Единственият изход е да се установят твърди граници при контакт с тях. Затова бъдете особено внимателни с тези три зодии, тъй като те са най-големите енергийни вампири.

Овен

Овенът е в състояние да унижи хората устно, като изказва най-неприятните неща, които ги обиждат и нараняват. Той няма да се поколебае да ви каже нещо грубо и какво наистина мисли за вас. Чувството за такт не е от силните му качества. И ако противоречите на един Овен, ще ви обвини в свръхчувствителност и ще ви залее с вълна на презрение.

Дева

Девата не прилича на емоционален вампир, но тя също може да ви изненада. Нейното патологично желание за перфекционизъм я кара да осъжда другите и да ги критикува прекомерно по каквато и да е причина. Когато не отговаряте на нейните очаквания, тогава се подгответе за вълна от унизителни коментари по ваш адрес.

Скорпион

Не се опитвайте да докосвате Скорпиона с нищо. Ако му кажете погрешна дума, той ще ви изяде. И всеки Скорпион ще се опита да ви манипулира тайно. Той ще ви изучава, ще търси подробности за вашите привързаности, вашите плюсове и минуси, за да знае точно кои емоционални бутони да натисне. В резултат на това Скорпионът ще ви изучи толкова добре, че ще ви държи на каишка.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 61 гласа.

Свързани новини