Отидете към основна версия

55 260 49

5 приятелки отидоха на нудистки плаж и споделиха нещо удивително

  • приятелки-
  • нудистки плаж-
  • голи-
  • история-
  • разказ-
  • просветление-
  • откровено

Една от жените разказа за интригуващото преживяване от нудисткия плаж

Снимка: Shutterstock

Моята история не е за това колко комфортно или неудобно се чувствате на едно място като нудисткия плаж, не е и за това какво тяло ви трябва, за да отидете там. Моята история е за просветлението, пише блогърка на средна възраст в дамски форум. Това е нейната история:

Не много отдавна приятелката ми навърши 40 години. Както е известно, такъв рожден ден не би трябвало се празнува, но нея хич не я е грижа за суеверия. Тя е доста богата жена, не е омъжена и следователно няма никакви фактори, които да я спрат да прави каквото и да било. Тя ни събра - най-добрите ѝ 4 приятелки и ни покани да отидем заедно в Гърция.

След това преживяване Гърция стана голямото ми откритие по отношение на нестандартна почивка. Пристигайки в страната, не се мотахме дълго. След като взехме душ и си починахме половин час, отидохме на купон.

Първоначално се държахме както подобава на прилични жени - почти всички от нас са семейни с деца, така че не можехме да си позволим твърде много.

Но се свечери и в ресторанта гощавката се развихри. Сервираха ни толкова разнообразни вкусотии, от които човек е трудно да се откъсне. Вероятно за първи път в живота си опитах с такова удоволствие непознати за мен блюда. Които естествено ги поляхме с малко твърд алкохол и много, много шампанско.

Напуснахме ресторанта с нестабилна походка и дори на бос крак. Придружиха ни нови приятели, с които се запознахме в ресторанта. Тъкмо тръгнахме да се прибираме по стаите в хотела, когато те ни предложиха да отидем на нощен плаж, където по тъмно и в прохладата идвали страшно много хора.

Хората плуваха, пиеха шампанско и бира, разговаряха. Това бяха хора, които се притесняват от телата си и не искат да ги показват през деня. Но през нощта да почувстваш морската вода без дрехи е вълшебно изживяване.

Моите приятели и аз също се съблякохме и влязохме в морето. Не съм се чувствала толкова блажено не мога да си спомня от кога. Дори ми се стори, че за секунди се върнах в моите 18 години.

Но майката с две деца в главата ми веднага ме сръчка: "Бегом да се облечеш!". Така след като поплувахме, поседяхме на плажа, пихме още малко шампанско и се прибрахме в хотела.

На следващия ден бях малко притеснена, но чувството за свобода и удоволствие сега ме подхранва с енергия и само като си спомня за вълшебната вечер сякаш изведнъж се подмладявам с 10 години. Не в буквалния смисъл на думата, разбира се, но настроението ми веднага се подобрява. Вероятно в онази нощ тялото ми е получило ефекта на освобождаване от отрицателни емоции и само за една нощ се е заредило с положителна енергия за много дълго време напред. Всъщност станало е това, което е искаме, когато хващаме пътя нанякъде, за да се откъснем от всекидневието.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 83 гласа.

Свързани новини