Отидете към основна версия

4 722 13

Янко Миладинов на юбилея на Есил Дюран

  • есил дюран-
  • янко миладинов-
  • родина

Певицата вдигна шумно парти и представи нова версия на песента "Родина"

Снимки: Планета тв

Есил Дюран отбеляза 50-ия си рожден ден с голямо парти в известно столично заведение. Тя направи и премиера на последното си видео. Става дума за изпятата от Лили Иванова, но забравена "Родина" на композитора Янко Миладинов, текстът е на поета Павел Матев.

Самият Янко Миладинов уважи партито, а пред ФАКТИ Есил Дюран сподели, че би изпяла и други негови песни.

“Тази песен е гениална, тя събуди всички емоции, които бушуваха в мен точно преди 30 години. Изпях я най-вече заради себе си“, откровена е Есил.

Тя отбеляза и 30 години от един от най-драматичните моменти в живота си – на 20-ият ѝ рожден ден, в първите дни на юли 1989 г., семейството ѝ е принудено да се включи в т.нар. “Голяма екскурзия“, провокирана от Възродителния процес и насилствената промяна на имената на българските турци и мюсюлмани. Певицата разкри колко трудно ѝ е било, когато напускали страната.

На събитието присъстваха приятели на певицата, журналисти, светски хроникьори, колеги от консерваторията. Музикалната компания бе представена от Гергана и Славка Калчева, а буквално минута преди полунощ пристигна Ивана.

“По-добре да стана на 50, отколкото никога да не стана“, пошегува се певицата, която не крие възрастта си и няма проблем с нея.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.

Свързани новини