Отидете към основна версия

7 009 18

Дъщерята на Глория - 20 кг по-тежка от нея

  • глория-
  • симона загорова-
  • дъщеря-
  • килограми

Симона от малка има проблеми с килограмите

Симона Загорова от години води битка с килограмите, но поне засега не много успешна. Оказва се, че чаровната дъщеря на Глория е по-тежка от нея точно с 20 кг.

Каквото и да прави, Симона не може да свали килограмите под 70, пише Lupa.bg, а за разлика от нея именитата ѝ майка е заковала кантара на 50 кг и не спира да впечатлява с формата си. Младото момиче задължително обработва снимките, които качва в социалните мрежи, за да изглежда така, както би ѝ се искало в действителност.

Не всички снимки обаче, които по един или друг начин стават публично достояние, могат да бъдат обработвани щателно. Това се случи с кадър, който Глория качи, а на него тя и дъщеря ѝ имат обща изява на сцената. Фотосът е поредното потвърждение за блестящата форма, в която се намира Глория и за съвсем не толкова слабата Симона Загорова.

Симона от малка има проблеми с килограмите, но още като хлапе именитата ѝ майка я подложи на строг хранителен режим, с който тя успя да се втали. През последната година обаче, отново е наддала доста. Вярваме, че скоро Симона ще се вземе в ръце и по примера на майка си, ще си върне предишната хубава фигура, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.

Свързани новини