Отидете към основна версия

7 648 20

Ето ги красавиците, които ще се борят за титлата Мис Дупе 2019 (СНИМКИ)

  • конкурс-
  • красота-
  • дупе-
  • мис-
  • бразилия-
  • красавици

На конкурса за най-секси дупе Мис БумБум ще се явят претендентки от цял свят

Десетки спиращи дъха хубавици ще се конкурират в първото международно издание на конкурса за най-секси задни части „Мис Бум-Бум”, който ще се проведе в края на септември. Красавиците ще се борят и за бъдещи договори като модели на стойност хиляди британски лири и шанс да станат много известни, особено в Латинска Америка, където първоначално започва провеждането на конкурса, съобщава Mirror.

Първото по рода си световно събитие „Мис Бум-Бум”, което се провежда в Бразилия като национално състезание, ще се проведе на 30 септември в зала Foro Totalplay в мексиканска столица Мексико Сити. На световния конкурс „Мис Бум-Бум” 2019 ще има представители на много страни, сред които Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Испания, Франция, Германия, Португалия, Мексико и Бразилия.

По-голямата част от участничките, обаче, или са родени в Бразилия или в момента живеят в южноамериканската страна. Състезанието има за цел да открие най-хубавите дупета на света, а мексиканка Шейла Мел, една от малкото участнички, която не е бразилка, е смятана за една от фаворитките, които могат да вземат короната и да прославят страната си. Друг фаворит е представителката на Бразилия и носителка на „Мис Бум-Бум” за 2015 г., Сузи Кортес.

Ето и част от кандидатките за секси титлата:

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.

Свързани новини