Отидете към основна версия

19 545 40

Най-популярните заблуди за секса

  • митове-
  • заблуди-
  • секс-
  • порно

Не е вярно, че жените не обичат да гледат порно

Снимка: Shutterstock

Има най-различни митове за секса. Някои от тях са пълна измислица, но са насадени от погрешни модели, наложени от медиите. Колко често трябва да правите секс, за да запазите връзката си? Кои са по-добри в секса – мъжете или жените? Вярно ли е, че мъжете мислят постоянно за секс? Няма еднозначен отговор на тези въпроси. Ето няколко популярни заблуди, в които да спрете да вярвате:

Мъжете мислят за секс повече от жените

Напълно грешно. Заради бушуващите хормони, жените са онази част от половинката, която има по-голямо желание за секс през определен период от месеца. През останалото време те просто са по-сдържани, пише tialoto.bg. Те гледат на секса с повече емоция, докато мъжете не мислят чак толкова задълбочено върху самия акт.

Щастливите двойки правят страхотен секс

Друга заблуда, която не бива да ви подвежда. Предпочитанията са различни и затова всеки има своя дефиниция за страхотен секс. Това, че сте щастливи, не означава, че сте задоволени в леглото. Много фактори могат да повлияят негативно на секса и въпросът е прекалено субективен.

Мъжете обичат безразборните контакти

Това е вярно, но само до някаква степен. В повечето случаи мъжете преувеличават за бройката жени, с които са излизали, за да направят добро впечатление. Те искат да се покажат като по-големи мачовци и да привлекат с това, че имат повече опит, но въпреки това има и такива, които не одобряват секса за една нощ и безразборните връзки.

Жените мразят порно

Друг мит, който може да бъде опроверган. Има жени, които не харесват тези забавления за възрастни, но по-голям е процентът на онези, които гледат порно сами или с половинката си, но не си го признават. Също като мъжете, които искат да си изградят определен образ, тези дами се притесняват как ще бъдат възприети и предпочитат да ги смятат за свенливи и невинни.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 36 гласа.

Свързани новини