Отидете към основна версия

5 800 42

Куче нахапа жестоко плеймейтка (ВИДЕО)

  • куче-
  • стопанин-
  • плеймейтка-
  • хапе-
  • нахапа

Марешка Бадем, която е участничка в "Игри на волята", разказа за кървавия инцидент

Куче нахапа ужасно плеймейтката Марешка. Животното, което е било на разходка със стопанина си, нахапало Бардем на няколко места по гърлото. Еротичният модел дори си помислила, че няма да оцелее след кървавия инцидент. Зловещата драма се разиграва във Велинград, където чеченката отиде да отдъхне за няколко дни с приятели след края на "Игри на волята", където участва.

"Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра. Най-опасната зона. Попитах се с какво го заслужих", разказва за случилото се плеймейтката.

Инцидентът става, след като Марешка се опитва да помогне на своя приятелка. Двете излизат на вечерна разходка, виждат човек, който разхожда кучето си и го спират, за да се порадват на домашния любимец и да поговорят със стопанина му. Кучето обаче не реагира добре и захапва ръката на дружката ѝ.

"Опитах се да го успокоя. Клекнах на колене да го прегръщам. Кучето явно си е помислило, че го нападам, и в защитна реакция ме нахапа. Паднах на земята и си хванах с двете ръце врата, да не изгубя много кръв", споделя още за ужаса красивата чеченка.

Раздразненото куче захапва Марешка повече от три пъти за гърлото. Всичко е в кръв и настава паника. Собственикът на животното успява да го отскубне от окървавената плеймейтка. Мъжът закарва двете ранени момичета в болница и видимо притеснен обяснява, че това се случва за първи път. Приятелката на Марешка е с по-леки наранявания, но Бардем е в по-сериозно състояние. Целият ѝ врат е възпален, като най-вероятно ще остане и белег от захапката на кучето, разказва в интервю за Нова телевизия Марешка.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.

Свързани новини