Last news in Fakti

26 Септември, 2019 10:11 5 787 42

Куче нахапа жестоко плеймейтка (ВИДЕО)

  • куче-
  • стопанин-
  • плеймейтка-
  • хапе-
  • нахапа

Марешка Бадем, която е участничка в "Игри на волята", разказа за кървавия инцидент

Куче нахапа ужасно плеймейтката Марешка. Животното, което е било на разходка със стопанина си, нахапало Бардем на няколко места по гърлото. Еротичният модел дори си помислила, че няма да оцелее след кървавия инцидент. Зловещата драма се разиграва във Велинград, където чеченката отиде да отдъхне за няколко дни с приятели след края на "Игри на волята", където участва.

"Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра. Най-опасната зона. Попитах се с какво го заслужих", разказва за случилото се плеймейтката.

Инцидентът става, след като Марешка се опитва да помогне на своя приятелка. Двете излизат на вечерна разходка, виждат човек, който разхожда кучето си и го спират, за да се порадват на домашния любимец и да поговорят със стопанина му. Кучето обаче не реагира добре и захапва ръката на дружката ѝ.

"Опитах се да го успокоя. Клекнах на колене да го прегръщам. Кучето явно си е помислило, че го нападам, и в защитна реакция ме нахапа. Паднах на земята и си хванах с двете ръце врата, да не изгубя много кръв", споделя още за ужаса красивата чеченка.

Раздразненото куче захапва Марешка повече от три пъти за гърлото. Всичко е в кръв и настава паника. Собственикът на животното успява да го отскубне от окървавената плеймейтка. Мъжът закарва двете ранени момичета в болница и видимо притеснен обяснява, че това се случва за първи път. Приятелката на Марешка е с по-леки наранявания, но Бардем е в по-сериозно състояние. Целият ѝ врат е възпален, като най-вероятно ще остане и белег от захапката на кучето, разказва в интервю за Нова телевизия Марешка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    85 12 Отговор
    Усетило я е и кучето каква долна мастия е ...

    Коментиран от #6, #20

  • 2 DoggyMogy

    47 10 Отговор
    Ей стопаните...
    ...не хранете животинките с боклуци!!!
  • 3 годеника на марешка

    39 12 Отговор
    тааа е миндил и нее за жалене , тия са такава долна кал плейкуризяла... , ако и на кичиш куровете по гърба дето е счупила - ша заприлича на таралеж
  • 4 Професора

    22 3 Отговор
    Някакво японското??!! Акита Ину японско стражево куче къде са се завирали да го галят?!!!

    Коментиран от #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Фрийман

    31 17 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Много сте жестоки към една жена, бе хора? Каквато и да е тя не е бандит, че да и злословите. Всеки от вас ако му се удаде би спал с нея, но сега виете злобно? Може да ходи с разни, а може и не, знаете ли? Сгрешили са с приятелката и да галят тоса куче. Животните се стресират като ги наближи човек, мислят, че ги напада. Ако е познат махат опашка, ако е непознат са недоверчиси. Какво ще сторите ако ви наближк лъв да ви погали с опашка? Ще се оцвъкате или стреляте. Колко злоба има все към нищо незаслужили я. И да е плейтмейтка, това е лищния и избор, не е терорист. Де така да мразехте и трепете изнасилвачи, мошенници, крадци и рецидиви, България рай щеше да е.
  • 7 гого

    36 6 Отговор
    Толкова са прости,че не знаят кое куче е за галене....ще застава на колене...туй да не ти е онуй,дето се лапа на колене!

    Коментиран от #16

  • 8 Старото ремарке,, игор,,...!

    11 2 Отговор
    Ох горката жина, постоянно нещо гадно и се случва...!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Кучето не гледа красота...!

    15 1 Отговор
    Наред хапе, все пак е ,, влък,,...!
  • 11 Цеко сифоня

    23 2 Отговор
    А кучето ше оздравее ли ?
  • 12 Еййй

    9 3 Отговор
    Чудят се вече как да влязат в новините и да станат известни! Каква пък е тази плеймейтка?
  • 13 Шабиха

    14 9 Отговор
    Трябвало е да пуснат и един Дог, аржентински, да я на...е, че да и хареса поне.
  • 14 Академика

    12 6 Отговор

    До коментар #4 от "Професора":

    Ми да не му е написано на челото на кучето,че опасна порода бе ПРОФЕСОРЕ.......????? Откъде да знае жената....????? Пък и много хора не познават породите кучета,и просто жената е искала да го погали...... Чорбаджията му е за бой,че си води песа без намордник.....

    Коментиран от #27

  • 15 Браво на някой...!

    4 4 Отговор
    Избира високо куче, че да му,, удобно,,...!
  • 16 ГОСТ

    7 8 Отговор

    До коментар #7 от "гого":

    Откъде да знае жената,че кучето е опасно бе,умньо......???? Много хора не знаят,решила е да му се порадва..........Стопанина му е за бой,че го води без намордник........
  • 17 Поличба

    1 4 Отговор
    Нямаш работа в България!
  • 18 Браво!

    12 7 Отговор
    Пада й се!!! Щом се радва на песовете нека да я изядат!!! Заради такива фенове на животните градовете са се превърнали в джунгли и вече трябва да се разхождаш въоръжен!!! Освен ако не си е харесала стопанина на кучето и е използвала кучето като опит да завърже с*кс контакт с него. Тогава кучето може да е усетило, че някой друг ще се праска с неговия стопанин и е изревнувало

    Коментиран от #24

  • 19 gvdff

    3 8 Отговор
    Гаранция кучето е било някаква малка порода, или от дружелюбните такива. Просто явно другата кифла го налазила много рязко и кутрето в страха си я гризнало. Щом нашата плеймейт кралица е тръгнала да го гушка, то на кутрето му е преляло чашата и вече е започнало да брани живота си. Възможно е кученцето да е с натравяне от всички камуфлажни козметики, които са ползвали двете потърпевши. Които изглеждат изключително добре и не особено страдащи от зверски болки след съдбоносното нападение. Повечето хора като кихнат два пъти рязко заприличват на заточенци.
  • 20 Разбирач

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Не!Просто е направила ужасна грешка, че е клекнала.Кучето тълкува това като подчинение от непознатия човек.Все едно някое по-малко куче му се предава.Абсолютно съм сериозен.Един комшия си търсеше кой да му разхожда кучето докато го няма.Доброволеца като отиде да вземе животното вместо да хване повода и да го поведе първото, което направи беше да отиде при него и да клекне ,,да се запознаят".Кучето веднага му скочи!
  • 21 Антони Лазаров

    3 5 Отговор
    ....куче нахапа пачавра
  • 22 neon

    9 5 Отговор
    Не знам колко трябва да си малоумен, за да клекнеш да прегръщаш куче, което е агресивно и хапе някой в този момент?!
  • 23 Джудже

    11 4 Отговор
    Да се опиташ да успокоиш куче което е ядосано или в състояние на афект, като го прегърнеш, трябва да не си наред! Моят пес обича да бъде мачкан, но въпреки това когато некой го гали винаги му наблюдавам реакциите и при най-малка промяна в поведението го успокоявам и издърпвам. Единствено към деца е винаги дружелюбен. Кучетата са като хората, изпитват симпатии и антипатии, но за разлика от хората са първични.
  • 24 Име

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "Браво!":

    Едва ли вече ще е такъв фен. Дам учете децата да нямат страх от всичко, да откриват света. Е тая го е открила и той не прощава на глупците. На въпроса с какво го е заслужила, отговора е: с тъпотията си. Ама ако не се научи човек овреме, живота учи.
  • 25 Име

    7 3 Отговор
    Жалко, че кучето може да го отнесе заради две кифли. А собственика, и той има вина.
  • 26 ГОСТ

    7 6 Отговор
    Aз също харесвам кучета,но..........Всички кучета трябва да са с намордници,задължително, без значение породата......Все пак ,не се знае как ще реагира самото куче,когато човек иска да го погали ,например

    Коментиран от #28

  • 27 Вуте

    10 3 Отговор

    До коментар #14 от "Академика":

    То чуждо куче не се гали ей така ! Първо се пита стопанина : може ли,не може ли, хапе лин,и т.н ! Ама от каде да знае жената ! Тя сигурно за първи път вижда куче ! А и стопанина е виновен че е пуснал кучето ей тъй , свободно !

    Коментиран от #30

  • 28 Джудже

    7 4 Отговор

    До коментар #26 от "ГОСТ":

    Ами научете се да не галите непознати кучета. Защо не се опиташ да погалиш някой непознат или непозната, а тогава вероятността да си изкараш боя е много по-голяма от колкото да те ухапе куче, което си поискал да галиш. Или може би и хората трябва да се разхождат с усмирителни ризи защото някой може да "иска да ги погали например" ;-)))

    Коментиран от #29

  • 29 ОНЯ СЪЩИЯ

    4 5 Отговор

    До коментар #28 от "Джудже":

    Бре...Бре.
    Бре...Голям умник се извъди пък ти бе....?....
    Нищо не каза...А кучетата трябва да са с намордници..

    Колкото до усмирителна риза,ТИ си за такава,щото като ти чета коментара,нищо съществено не каза,само словесен бълвоч..






    Б

    Коментиран от #31

  • 30 ГОСТ

    3 4 Отговор

    До коментар #27 от "Вуте":

    Абе шопе и ти като джуджето....Само бла бла бла..
    Тоя да питам,оня да не пипам...
    Слагаш му НАМОРДНИКА на псето и проблема е решен..
    Ама нали трябва да сте контра,щото моя коментар не ви харесва и дай сега,ще пишем напук......Смешници....

    Коментиран от #32, #33

  • 31 Джудже

    5 3 Отговор

    До коментар #29 от "ОНЯ СЪЩИЯ":

    Момченце с кучета се занимавам от тридесет години и знам, че не можеш да гнявиш някое псе 'щот ти са иска, а после и ти кат плеймейтка ще ривеш по новините.
  • 32 Вуте

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "ГОСТ":

    Ееее смешник ,ЧУЖДО КУЧЕ НЕ СЕ ПИПА ! АМА ТИ НАЛИ СИ..... . ! Като не знаеш ,пишеш Бла,Бла ,Бла ! Едно и също си пишете ! Намордник та намордник ! Ти сигурно и в чужда къща ще влезеш ,без да питаш ,и после:олеле майко ! Що ме пребиха ! Ти май си малоумен ? Ела у наше село и пробвай да погалиш догото ,което е вързано на дворо ! Успех !Аман от такива....като тебе !НЕ ПИШИ ,НЕ ЧЕТЕМ ПИСАНИЯ !!! "Гражданче " !
  • 33 Айде бе !

    2 6 Отговор

    До коментар #30 от "ГОСТ":

    Като искаш да пипаш ,ела пипни моьо пес ! Че му турим "намордник" !
  • 34 ДО ВУТЕ ДЖУДЖЕ И АЙДЕ БЕ

    5 5 Отговор
    Изобщо не ми пука,какво мислите за мен бе,ПЛЬОКАЛИ......
    Аз се учудвам,че изобщо можете да мислите,предвид вашите коментари,които доказват,че освен въздух под налягане,нямате нищо друго в и без това празните ви чутури.......

    Коментиран от #37, #38

  • 35 318tds

    2 5 Отговор
    Мастията наръва мастия, мноооого ми е противна тая честно
  • 36 Всъщност

    4 4 Отговор
    някой виждал ли е намордници за пекинез? Щото моят не подбираше.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гост ли си, къв си?

    3 2 Отговор

    До коментар #34 от "ДО ВУТЕ ДЖУДЖЕ И АЙДЕ БЕ":

    Може и да съм "въздух под налягане", но мен не ме хапят кучетата, и в преносният и в буквалният смисъл, а ти като си толкоз умен продължавай да не слушаш хората, които ти обясняват (за твое добро) че куче без разрешение на стопанина не се пипа (а и тогава не е 100,% сигурно)

    Коментиран от #39

  • 39 ВСИЧКИ СМЕ ГОСТИ НА ТОЗИ СВЯТ

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "Гост ли си, къв си?":

    Ееее....Най-после.....Дойдохме си на думата...Сам го каза...,,Няма 100%гаранция,"....Значи кучетата трябва да са с намордници ...
    Защото кучета са нападали хора,дори и без да са пипани,галени и прочее...
    Случаи бол....

    Коментиран от #40

  • 40 ИМАМ

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "ВСИЧКИ СМЕ ГОСТИ НА ТОЗИ СВЯТ":

    предвид кучетата,домашни любимци
  • 41 Бай Хой

    2 2 Отговор
    е тая каква корва е .....мале мале
    само на игленик се жули
    не давала на челото че няма дупка там
    ужас
  • 42 Да не я е бил некой

    2 0 Отговор
    спонсор ако е разбрал примерно за други спонсори