Отидете към основна версия

7 130 11

Галена нанася тежък удар на "Пайнер"

  • галена-
  • преслава-
  • пайнер-
  • концерт-
  • турне

Няма да присъства на големия концерт на медията

Певицата заминава на американско турне в края на месец ноември и това директно ще изключи ангажимента ѝ към големия концерт по случай 18-годишнината на "Планета" на 3 декември, пише flagman.bg. Така публиката, която се очаква да отиде на концерта, ще намалее с пъти повече, защото изпълнителката е един от лидерите на фолк сцената и това несъмнено разочарова почитателите.

По този начин кардинално се решава кой ще закрие вечерта, а голямата топка ще е в ръцете именно на Преслава. Според запознати турнето на Галена неслучайно е в този период.

Любимката не искала да бъде прецакана и да излиза на сцената предпоследна, както обикновено се случваше през годините. За никой не е тайна, че добричлийката е любимка на продуцента Митко Димитров, а за другата лидерка е под достойнството да не бъде гвоздеят на вечерта в подредбата на шоуто. В интерес на истината това не е първо отсъствие на Галена на концерт на медията.

Преди години тя не се появи на музикалните награди на Пайнер, за да няма повече недоволни от награждаването. Дали в резултат на този бойкот - призове вече не се раздават.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.

Свързани новини