Отидете към основна версия

42 242 49

Крисия предаде Слави Трифонов?

  • крисия-
  • слави трифонов-
  • маскираният певец-
  • маги халваджиян

Говори се, че тя е един от тайните участници в "Маскираният певец".

За проблеми между малката певица и шоумена се говори от доста време и май всички слухове ще се окажат истина. Явно Крисия Тодорова няма да е част от екипа на новата телевизия на Слави Трифонов.

Носи се слух, че Крисия е един от тайните участници в "Маскираният певец". Тя се крие зад маската на Гарвана и бързо се превърна в любим образ на зрителите. Досега самоличността на Гарвана бе забулена в мистерия, но се промъкна мълва, че Крисия е подписала договор с най-голям конкурент на Слави Трифонов - Маги Халваджиян.

Трифонов и Халваджиян от години водят открита война, а противоречията им стигнаха дори до съда. Маги приюти всички избягали от шоумена певци и актьори. "Шоу блиц" припомня, че Виктор Калев бе жури в "Като две капки вода", Алекс Раева е водеща на "Х Фактор", Деси Добрева бе участник в последния сезон на имитаторското шоу и се спряга за такъв и в "Маскираният певец".

Крисия обаче е удар под кръста и всички зрители чакат с нетърпение разкриването на самоличността на Гарвана, за да разберат дали в действителност Тодорова е посмяла да причини това предателство на Слави.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 54 гласа.

Свързани новини