Отидете към основна версия

10 856 41

4 начина да получите оргазъм без секс

  • оргазъм-
  • без секс-
  • шляпане-
  • бюст-
  • фротаж

Факт е, че мозъкът е най-големият полов орган

Снимка: Shutterstock

Често има секс без оргазъм, но понякога има оргазъм без секс. И тук не става въпрос за мастурбация, нито за орална стимулация или секс играчки. Вижте 4 начина да достигнете върха без проникване:

Фротаж

Това е нещо, което почти всички сме правили, когато сме били девствени тийнейджъри, а именно - търкане на тяло в тяло, без значение дали сме голи, полуголи или съвършено облечени. Съгласете, че има нещо вълнуващо да го правите като възрастен индивид. Няма го напрежението от това как изглежда тялото ви точно в този миг, как ще се представите като любовник, не се притеснявате от нежелана бременност. И изобщо не е малка вероятността да свършите по едно и също време, пише Bulnews.bg.

Бюст оргазъм

Гърдите не са само магнит за жадни погледи по улиците, те са един от господарите на оргазма. Когато са възбудени, бюстът на жените набъбва с 25%, дори ареолите променят цвета си. Когато партньорът стимулира с език зърната или ги гали нежно с пръсти, масажира гърдите и ги потупва леко и ритмично, това има същия вълнуващ ефект като клиторната и вагинална стимулация.

Шляпане

Ако сте любители на по-грубите ласки, то тогава поканете шляпането по задните ви части в оргазмичното меню. Понякога идеята за това, че сме доминирани е достатъчно силна за приближаващата кулминация без пенетрация.

Мръснишко шепнене

Факт е, че мозъкът е най-големият полов орган. Абсолютно е възможно да достигнете до оргазъм за нула време без никакво докосване, но с правилните мръсни думички, прошепнати в ушите ви. Но и за това е нужно майсторство. Не започвайте с тежката артилерия от самото начало. Започнете първо с „по-срамежливи“ фрази – няма нужда другият да се чувства дискомфортно и жертва на вулгарност. Вместо да му обяснявате как си представяте оргия с целия квартал, по-добре в началото му обяснете какво най-обичате той да прави в леглото с вас.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 19 гласа.

Свързани новини