Отидете към основна версия

11 697 23

Мелани Грифит на 62 само по бельо (СНИМКА)

  • мелани грифит-
  • 62 години-
  • само по бельо-
  • бельо-
  • актриса

Актрисата показа стройно тяло и огромна колекция с обувки

Снимки: EPA/БГНЕС

Актрисата Мелани Грифит остави феновете смаяни, когато сподели секси снимка, на която не носи нищо друго освен дантелено бельо.

Заобиколена от впечатляваща колекция от обувки, 62-годишната актриса си прави селфи пред голямо огледало. Тя позира по черен сутиен, бикини и обувки на високи токчета.

Звездата не спира да поддържа своята безупречна фигура и при всеки удобен момент тренира усилено във фитнес залата. Като доказателство за това е последната снимка, която носителката на награда "Златен глобус" публикува в своя Instagram профил.

Освен прекрасната физическа форма на блондинката, носеща черен сутиен и бикини, изображението разкрива и част от внушителната ѝ гардеробна. Впечатление безспорно правят множеството разновидни обувки, които най-вероятно са повече от влезлите в кадър. Със сигурност обаче едва ли надминават по брой тези на Селин Дион, притежаваща 10 хил. чифта, които певицата държи в огромен склад в Лас Вегас.

В свое скорошно интервю Антонио Бандерас призна, че ще обича Мелани до смъртта си. Той сподели, че за него тя не е просто бивша жена, но и най-добрата му приятелка.

"Тя е моето семейство", каза испанецът.

Двойката сключи брак през 1996 г., продължил 19 години. Резултат от него е дъщеря им Стела, която днес се изявява като писателка.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.

Свързани новини