Отидете към основна версия

35 194 80

Сашо Кадиев шокира с безумно скъпа покупка (СНИМКА)

  • сашо кадиев-
  • александър кадиев-
  • покупка-
  • скъпо-
  • слушалки-
  • шок

Водещият даде огромна сума пари за слушалки

Американското турне на Сашо Кадиев ще се окаже доста доходоносно, противно на спекулациите от злите езици, че актьорите ни не са добре платени.

Синът на Катето Евро не може да се оплаче от липса на работа, нито пък от задоволително заплащане. Театърът му е по-скоро хоби и оттам наистина получава смешни пари, но пък публиката се радва на изявите му. Истински приходи трупа от воденето си на "Преди обед", както и като водещ на "България търси талант". Търсен е и за много добре платени реклами, от което допълнително нараства банковата му сметка.

Сашо замина за Америка, където няколко дни ще е на турне с постановката "Горката Франция". Комедията, посветена на сблъсъка между поколенията, ще се играе в 7 американски града.

Кадиев държи в течение последователите си в Инстаграм за всяка своя стъпка - от качването в самолета до заспиването. Докато чака да се качи на борда той използва времето пълноценно. Без проблем Сашко реши да даде баснословна сума за последната си покупка, въпреки че на летищата цените са двойни, това явно не го притеснява.

С типичното си чувство за хумор реши да се похвали в социалните мрежи, че си е купил нови слушалки. Цената от 250 долара успя да шашне и неговите колеги, които пътуват с него. За разлика от Кадиев, те се издържат само от театър и подобна сума за тях е висока и непосилна.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 93 гласа.

Свързани новини