Отидете към основна версия

13 676 18

Никос Вертис се страхува да дойде в България заради Преслава

  • никос вертис-
  • преслава-
  • концерт-
  • участие-
  • афера-
  • българия-
  • страх

Въпреки че вече е щастливо обвързана, той се страхува, че може да му се нахвърли

Гръцката супер звезда Никос Вертис готви грандиозен концерт у нас през май догодина в „Арена Армеец”. Въпреки очакваният хонорар от четвърт милион евро обаче талантливият изпълнител дълго се колебал дали да не отхвърли офертата, защото се страхувал от… Преслава, пише Lupa.bg, позовавайки се на свои хора сред организаторите.

Чалга фурията, която наскоро стана майка, от години е хвърлила око на красивия гей Никос и многократно се е опитвала да го вкара в леглото си, че близки до Вертис твърдят, че е развил истинска страхова невроза. Запознати споделят, че едно от условията му да направи концерт било нито за момент да не бъде оставян насаме с Преслава в едно помещение.

При последния голям концерт на гърка у нас през 2016 г. пайнерската фурия бе сред първите, с които изпълнителят се срещна на българска земя. Брюнетката направила всичко по силите си срещата да премине от делова в интимна, но опитът ѝ се оказал несполучлив, тъй като очевидно била незапозната със сексуалната ориентация на Вертис.

Преслава първоначално впечатлила южняка с познания по гръцки език. Нашенката има в репертоара си стотици гръцки песни и поназнайва езика още от времето, когато е пеела в кръчмите в Добрич. Без излишни притеснения, че прави първата крачка, изпълнителката здраво започнала да преследва Никос с покани за вечери и интимност, от които направо му пламнала главата и още му държи влага.

Във фолк средите се шушука, че близо година след като Вертис си заминал, Преслава не спирала да го търси по телефона. По време на вече близо 20-годишната си кариера гъркът така и не е забелязван с жена, а той обяснява самотността си като отдаденост на професията. Паралелно с това обаче всяко лято Никос може да бъде забелязан в мъжка компания на един от най-популярните и лъскави острови – Миконос, превърнал се в рай за хомосексуалистите от цяла Европа.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.

Свързани новини