Отидете към основна версия

5 568 54

Мис България: Не можете да съдите от снимки под лош ъгъл

  • мис българия-
  • радилена чушева-
  • красота-
  • конкурс за красота-
  • критики

Радинела Чушева отвърна на критиките по свой адрес

23-годишната журналистка Радинела Чушева е ''Мис България'' за 2019 година. След избора ѝ обаче последва цяла лавина от негативни коментари, най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото. В мрежата заваляха коментари от сорта на "От кога силиконките станаха най-красиви?", "Тази е меко казано недостойна".

Радинела Чушева реши да отговори на вълната от коментари, като призна, че самата тя не се харесва на снимките от конкурса, разпространени в интернет.

"Не можете да съдите от снимки под лош ъгъл. Определено и на мен не ми харесват снимките и не виждам прилика с истинската ми визия в живота и ежедневието ми. Който ме познава на живо, може да сподели как изглеждам! Бих била благодарна! Аз не мога да работя с фотошоп, не мога да обработвам всякакви мои черти, както 95% от момичетата в инстаграм", написа миската в личния си профил във Фейсбук.

"Когато започнахме репериции за конкурса Мис България, аз бях с разтегнати връзки на коляното, но въпреки това репетирах от 9:00 до 00:00. Така се състоя нашият лагер в Банско. И въпреки болките, носех и токчетата и по никакъв начин не се оплаквах на останалите!", сподели още тя.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 17 гласа.

Свързани новини