Отидете към основна версия

3 219 19

Красива блондинка дебютира като общинарка в ГЕРБ

  • станислава лулчева-
  • герб-
  • блондинка-
  • общински съвет-
  • общински съветници

Станислава Лулчева веднага прикова погледите в Общинския съвет

Една от младите надежди на ГЕРБ в пловдивския Общински съвет е Станислава Лулчева. На първата работна сесия на местния парламент лъчезарната дама се яви с изтънчен стил и подходящ грим и прическа.

За тържественото събитие блондинката бе съчетала вталена черна рокля с ефектен, позлатен цип на гърба, нежно съчетана със сако с обърната шал яка. Обувки на умерено висок ток допълваха нейния финес, пише "Марица".

Модният почерк, който Лулчева избра да покаже, е подбран по неин вкус, тъй като не ползва консултанти. „Избирам тоалетите си сама, харесвам всички цветове, за мен е по-важно самата аз да се чувствам добре от избора си. Ако събитието е официално, предпочитам и тоалетът да бъде достатъчно официален, но и удобен”, обясни Лулчева.

Станислава Лулчева бе заложила на прическа, която отива на всякакви поводи, добре оформена и с леки къдрици, сякаш току-що излязла от фризьорски салон. Относно грима тя смята, че е задължително жените в обществената и бизнес сферата да се придържат към семплия и изчистен грим, какъвто самата тя показа. Цялостният моден образ на младата дама бе допълнен с дискретни златни обеци във формата на сърце.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.

Свързани новини