Отидете към основна версия

11 802 57

Запознайте се добре с вашия клитор

  • клитор-
  • клиторен оргазъм-
  • оргазъм-
  • вибратор-
  • лубрикант

Вижте няколко начина, по които можете да се забавлявате по-добре с клитора си

Снимка: Shutterstock

Напоследък все повече се обръща внимание на клитора - един така дълго пренебрегван фактор на женското удоволствие. Повече от всякога се знае, че за постигане на наслада е необходимо пряко стимулиране на клитора и то по определен начин, който е индивидуален за всяка жена.

Според Sexwell е грешка да се съсредоточим само върху оргазма, когато говорим за клитора. С около 8000 нервни окончания, с които може да се играе, той е много повече от просто копче за наслада, което натискате, докато получите желания ефект. Вижте няколко начина, по които можете да се забавлявате по-добре с клитора си:

Вибрация върху целия клитор

Клиторът не е само частта, която се вижда отвън. Той прилича на айсберг и се простира по-дълбоко в тялото. Има „крака“, които се увиват около вулвата и които също са чувствителни. Те могат да доведат до клиторен или клиторно-вагинален оргазъм. Можете да стимулирате цялата област с вибратор тип "заек".

Проследете го сантиметър по сантиметър

Сега, когато знаете за цялата структура на клитора, можете да се забавлявате, като разберете какви усещания харесвате във всяка негова част. Използвайки малко лубрикант, проследете с пръст цялата му структура - над качулката, главичката (видимата част, която смятате за клитора) и между вътрешните и външните срамни устни. Експериментирайте с различен натиск, скорост и продължение.

Скочете в дълбоката вибрация

Вече знаете, че клиторът се простира по-дълбоко в тялото ви. Опитайте да си поиграете с по-дълбока вибрация, за да стимулирате тази част от клитора, която не можете да достигнете. За това ще ви е необходима по-дълъг и тънък вибратор, който стига надалеч и има мощни вибрации.

Опитайте ново усещане

С виброгел, който можете да купите от секс магазините, ще получите едно наистина извънземно усещане - туптене в областта, където е нанесен, сякаш от течен вибратор. Горещо преживяване за всеки, отворен към експерименти.

Запознайте се добре с вашия клитор - той е източник на много непознати удоволствия, които ще обогатят сексуалния ви живот и ще ви направят по-щастливи.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.

Свързани новини