Отидете към основна версия

55 938 108

30-годишен прави страхотен секс с 25 години по-възрастна от него, влюбил се

  • секс-
  • възрастова разлика-
  • възрастна жена-
  • любовница

"Тя е само няколко години по-малка от родителите ми," разказва мъжът

Снимка: Shutterstock

Млад читател на The Sun, цитиран от woman.bg, се обърна към психоложката на изданието със следния въпрос: "Имам чувства към по-възрастна жена, но разликата помежду ни е 25 години. Имаме ли шанс?".

30-годишният мъж споделя, че от известно време насам прави секс със страхотна жена, която е на 55 г., но сексът им е невероятен. Те се запознали преди четири месеца на парти, организирано от негов приятел. Тя била там, тъй като е семейна приятелка на родителите му. В края на вечерта била доста разстроена, защото синът ѝ грубо ѝ бил отказал да я прибере от събирането. Въпросният млад мъж ѝ предложил да я изпрати с такси. Тя приела, а пътуването до дома ѝ било съпроводено от много смях и закачки.

Когато колата спряла пред дома ѝ, тя му предложила да влезе у тях за едно кафе. Съгласил се, разбира се. Както си говорили и смеели, изведнъж започнали да се целуват. Последвала гореща вечер. След разтърсващия секс тя заспала в прегръдките му, а той останал до сутринта. Разменили си телефоните.

Оттогава се срещат веднъж или два пъти седмично за секс. Но мъжът признава, че му се иска да са нещо повече.

"Тя не спомена да има чувства към мен, но пък на няколко пъти е изтъквала, че съм най-добрият любовник, с когото някога е била. Веднъж или два пъти ме попита и защо привлекателно и интелигентно младо момче като мен си губи времето с по-възрастна жена. Разбира се, аз ѝ отвърнах, че е великолепна и това, че излиза с мен, е истински дар от съдбата. Но си признавам, че думите ѝ ми действат добре, защото истината е, че аз съм безкрайно срамежлив и имах нужда точно от подобно отношение, за да натрупам увереност. За мен тя не е просто някого, с когото да правя секс. Харесвам я и то много. Наслаждавам се на времето, прекарано с нея, на това да я прегръщам, чувствам се на седмото небе, когато тя заспива в обятията ми. Определено съм луд по нея, но разликата във възрастта ни много ме притеснява. Тя е само няколко години по-малка от родителите ми, а има и големи деца. Не искам да започвам връзка, която да разстройва когото и да е", искрен е младият мъж, пожелал да запази анонимност.

Ето какво му отговаря и психоложката на изданието:

"Тези чувства може да са взаимни. Време е да помислите сериозно и да поговорите накъде отиват отношенията ви. В противен случай рискувате в даден момент или вие да сте наранен, или да нараните нея. Трябва и добре да обмислите подробностите в случая. С подобна възрастова разлика в нейна полза вие никога няма да може да имате деца, а когато навършите 50, тя ще е на цели 75 години. Но все пак невписването в общоприетите критерии далеч не значи нещастна връзка. Много хора са щастливи въпреки подобна разлика в годините. А може би, точно заради нея, по-възрастната от вас дама несъмнено ще ви помогне да разширите хоризонтите си и да осъзнаете много неща за себе си и околните. Но най-важното, като начало, е да говорите с нея и да разберете дали тя иска нещо повече от просто секс. Ако отговорът е "да", то тогава заедно може да измислите план как да съобщите на близките си и да поговорите за това как всеки си представя общото бъдеще."

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 59 гласа.

Свързани новини