Отидете към основна версия

21 393 27

Бургазлийка хвана гаджето си на калъп с друга и...

  • полиция-
  • пожарна-
  • изневяра-
  • бургас-
  • калъп-
  • любовница

Жена извика полиция и пожарна в дома си от притеснение, а те откриха неочаквана гледка

Илюстративна снимка: Shutterstock

Истинска сцена като от сапунен сериал се разигра преди ден в бургаския жк. „Възраждане”.

Пожарна и полиция скочи на крак, след като притеснена жена подала сигнал на 112, че мъжът ѝ не е отишъл на работа и не си вдигал телефона. Екип от униформени веднага пристигнали пред дома на двойката, намиращ се на ул. „Княз Борис I”. Наложило се разрежат с флекс металната врата, за да влязат в жилището, мислейки си, че му е прилошало или е припаднал, съобщава Gramofona.bg.

Тогава обаче служителите от спешните служби останали с увиснали ченета от гледката, на която се натъкнали. Мъжът наистина бил на легло, но не защото е зле. Бургазлията задоволявал плътските си нужди с друга жена. Официалната му партньорка направо подивяла от гледката и очаквано последвал огромен скандал. Огорчена от видяното тя събрала част от вещите на натрапницата и ги хвърлила през прозореца. Прелюбодеецът обаче се разминал само с викове и обвинения. След като станало ясно, че никой от тримата в апартамента не е застрашен, полицаите и пожарникарите напуснали мястото на драмата. Съседи твърдят, че униформените трудно сдържали смеха си, докато си тръгвали от спешното повикване.

Съседи коментираха пред Флагман.бг, че мъжът, който работи като митничар доста често прекалявал с алкохола. Почти всяка вечер различна жена посещавала апартамента му и куриозната сцена изобщо не ги учудва.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 26 гласа.

Свързани новини