Отидете към основна версия

15 752 12

Това е единствената официална жена на Кадиров, родила му 10 деца

  • рамзан кадиров-
  • съпруга-
  • брак-
  • чечня-
  • майка-
  • семейство

Лидерът на Чечна държи личния си живот далеч от вниманието на общността

Личният живот на лидера на Чечня Рамзан Кадиров стои забулен в мистерия. За никого не е тайна, че за чеченците многоженството е нещо нормално. Самият Кадиров обаче постоянно подчертава, че не е привърженик на тази традиция.

Доста често медиите в страната го показват в компанията на млади дами. Снимките пораждат множество слухове. Самият той само ги подхранва, като не пропуска да споделя фотографии, на които позира с различни жени. Всичко това са само спекулации, защото Кадиров отдавна е срещнал голямата си любов.

Той има само една официална съпруга и тя се казва Медни Мусаевна Айдамирова. Родена е през 1978 година и заедно с Рамзан учат в едно и също училище. През тийнейджърските си години двамата се сгодяват, а когато Медни навършва 17-годишна възраст, сключват брак. След това обаче започва първата чеченска война и Рамзан заминава на фронта заедно с баща си Ахмат Кадиров.

Днес Кадиров е горд баща на 12 деца – 10 биологични и две осиновени. Той говори за жена си с голяма любов. „Ако не я обичах, никога нямаше да ѝ позволя да ражда деца. Много обичам жена си. У нас за това не е прието да се говори. Много я уважавам. Любовта не е да ходите заедно на кино, ресторант, да извеждате жените си полуголи, за да ги гледат всички... Това не е любов”, категоричен е Кадиров.

Познати на Медни отбелязват, че тя притежава невероятна добрина и душевна красота. Освен това е изключително мъдра за годините си. Медни е добре известна с обществената си дейност в Чечня. Съпругата на Кадиров се занимава с благотворителност, тя притежава и собствена модна къща, в която предлага дрехи за мюсюлманки. Журналистите често я питат как би реагирала, ако мъжът ѝ реши да си вземе още една жена. „Според нашата вяра мъжете могат да се женят четири пъти, при условие, че се отнася към всичките си съпруги и деца по еднакъв начин. Ако съпругът ми пожелае да си вземе втора жена, ще се съглася”, разказва Медни Мусаевна.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.

Свързани новини