12 Декември, 2019 16:27 15 635 12

Това е единствената официална жена на Кадиров, родила му 10 деца

  • рамзан кадиров-
  • съпруга-
  • брак-
  • чечня-
  • майка-
  • семейство

Лидерът на Чечна държи личния си живот далеч от вниманието на общността

Личният живот на лидера на Чечня Рамзан Кадиров стои забулен в мистерия. За никого не е тайна, че за чеченците многоженството е нещо нормално. Самият Кадиров обаче постоянно подчертава, че не е привърженик на тази традиция.

Доста често медиите в страната го показват в компанията на млади дами. Снимките пораждат множество слухове. Самият той само ги подхранва, като не пропуска да споделя фотографии, на които позира с различни жени. Всичко това са само спекулации, защото Кадиров отдавна е срещнал голямата си любов.

Той има само една официална съпруга и тя се казва Медни Мусаевна Айдамирова. Родена е през 1978 година и заедно с Рамзан учат в едно и също училище. През тийнейджърските си години двамата се сгодяват, а когато Медни навършва 17-годишна възраст, сключват брак. След това обаче започва първата чеченска война и Рамзан заминава на фронта заедно с баща си Ахмат Кадиров.

Днес Кадиров е горд баща на 12 деца – 10 биологични и две осиновени. Той говори за жена си с голяма любов. „Ако не я обичах, никога нямаше да ѝ позволя да ражда деца. Много обичам жена си. У нас за това не е прието да се говори. Много я уважавам. Любовта не е да ходите заедно на кино, ресторант, да извеждате жените си полуголи, за да ги гледат всички... Това не е любов”, категоричен е Кадиров.

Това е единствената официална жена на Кадиров, родила му 10 деца

Познати на Медни отбелязват, че тя притежава невероятна добрина и душевна красота. Освен това е изключително мъдра за годините си. Медни е добре известна с обществената си дейност в Чечня. Съпругата на Кадиров се занимава с благотворителност, тя притежава и собствена модна къща, в която предлага дрехи за мюсюлманки. Журналистите често я питат как би реагирала, ако мъжът ѝ реши да си вземе още една жена. „Според нашата вяра мъжете могат да се женят четири пъти, при условие, че се отнася към всичките си съпруги и деца по еднакъв начин. Ако съпругът ми пожелае да си вземе втора жена, ще се съглася”, разказва Медни Мусаевна.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ссср марионетка

    10 21 Отговор
    Пръв приятел на евреите от Кремъл

    Коментиран от #7

  • 3 Умберто

    11 4 Отговор
    Офертата с 4 жени е примамлива,допада ми.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бесен Язовец

    16 5 Отговор

    До коментар #4 от "Гъзибарев":

    В кое село наричате,, Чеченска Република "Чечня? А колкото до Кадиров доказал се е не веднъж като истински мъж!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Реално

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "ссср марионетка":

    Не е приятел алчо-а послушен изпълнител-иначе лобут...
  • 8 Гъзибарев

    12 7 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Чеченската република (на чеченски: Нохчийн Республика; на руски: Чеченская республика), известна още като Чечения или Чечня, е една от съставните части на Руската федерация
    А ти приятелче, Чечна срещал ли си някъде?
    А Кадиров си е обикновен касапин, облагодетелстван от княз Владимир...

    Коментиран от #11

  • 9 Пираня

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "И аз съм на 42":

    Що се мъчиш, аз да ти направя
  • 10 Дора

    27 3 Отговор
    Те нашите мъже едвам едно дете правят, и като родим, почваме да гледаме две деца.
  • 11 Бесен Язовец

    14 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гъзибарев":

    Оная простакесата Милена Милатинова едно време насади това название,, Чечня" и всички селяни почнаха да го повтарят като папагали след това! Преди време пък др. пишман психоложка по,, Нова TV" се изпусна,, Първо сигнално" и после също почна да се натрапва, а си е чисто ( първично)- пърово сигнално! След време насадиха оня просташкия израз,, обран" което си е сдържан! Така се чуствате по умни ли като повтатяте тъпизми?

    Коментиран от #12

  • 12 Първо Сигнално

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    Виж, иди да ти видят главъта! Ей тъка профилактично кажи,но има нужда иначе!