Отидете към основна версия

13 020 15

Страховитите пророчества на легендарен пророк започнаха да се случват

  • едгар кейси-
  • пророчества-
  • вулкан-
  • изригване-
  • катаклизми

Скорошните вулканични изригвания са един от примерите

В своя книга американският ясновидец и паралечител Едгар Кейси е представил поредица от пророчества, които днес започват да се сбъдват. Известен е с предсказанията си, направени по време на сън и записани от стенограф. Автор е на около 14 хиляди предсказания на най-различни теми. Доколкото ги е давал в състояние на транс, напомнящо сън, той е получил прозвището „Спящия пророк“.

Скорошен пример за сбъднато негово предсказание са вулканичните изригвания, които започнаха да стават все по-често, а също така и части от леда вече ги няма поради топенето, съобщават световните издания, цитирани от "Блиц". Всичко започва с факта, че на 6 декември тази година значително се повиши активността на италианския вулкан Етна. Специалистите регистрираха изригвания от двойка новообразувани кратери.

Кейси в книгата пише за поредица от катаклизми в Южно море (Южен Тихи океан) под формата на наводнение или повдигане на дъното. Той също така пише за събития в региона на Етна и цялото Средиземноморие. Всички активности са доказателство за изместване на полюсите. В Южно море се е образувал участък в средата на водата, който не замръзва. Най-вероятно нещо загрява леда отдолу. Геолозите все още не могат да кажат какво точно.

Кейси споменава и за Гренландия. Тази година там стана толкова топло, че Тръмп дори искаше да я купи. Истинските проблеми обаче, според пророчеството, ще започнат от Япония. Там активност проявява вулканът Сакурадзима, който е част от супервулкана Айра и може да се достигне до драматични събития.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 23 гласа.

Свързани новини