Отидете към основна версия

18 692 18

Неприятна изненада за Петя Дикова

  • петя дикова-
  • водеща-
  • телевизия-
  • култ-
  • майчинство-
  • отпуска

Заместничката на водещата в "CoolT" няма намерение да освобождава мястото

Когато се сдоби с първородния си син Александър преди няколко месеца, Петя Дикова беше на седмото небе от щастие и нямаше търпение да влезе в ролята на родител и да излезе от тази на водеща.

Днес ситуацията е същата по този въпрос, но не и на професионалната сцена, където събитията, уви, поне засега изглежда не се развиват по вкуса на телевизионерката.

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков, която беше водеща на "CoolT" по bTV, сега само е свидетелка на това как заместничката ѝ Поли Гергушева се намества все по-удобно на мястото ѝ.

Поне засега из коридорите на медията не показват по нищо, че Петя ще се върне като водеща на предаването, което бе създадено по нейна идея, нещо повече - там амбициозната Поли Гергушева прави всичко възможно, за да затвърди позиция.

Според тиражирани информации Гергушева е наложена за водеща лично от директора на новините в канала Венелин Петков, с когото, ако вярваме на мълвата в медийните среди, преди 4-5 години е имала за кратко имала интимни отношения, пише "Уикенд".

Преди няколко дни пък стана ясно, че Петя Дикова е прекъснала отпуската си по майчинство и се е върнала отново на работа, но все още е зад кадър. Наскоро в ефира на bTV изтече и първия резултат от труда ѝ – минифилм за легендата Стефан Данаилов, с който телевизията почете големия актьор след неговата смърт.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 41 гласа.

Свързани новини