Отидете към основна версия

24 014 54

Отнемат короната на Мис България заради голи снимки под душа

  • мис българия-
  • радинела чушева-
  • корона-
  • скандал-
  • силикон-
  • голи снимки

Мнозина миски преди нея трябваше да върнат короната заради непристойно поведение

Разголени еротични снимки като нищо могат да предизвикат скандал и короната да падне от главата на Радинела Чушева, бившата адреналинка от Господари на ефира, която спечели престижния приз Мис България преди броени седмици, пише novini.bg.

Още тогава тя скорострелно спечели масовото неодобрение и понесе сурови критики за естетическите си подобрения.

В един от интернет профилите на Радинела има чисто голи снимки. Точно такива кадри струваха короната на Теди Бургазлиева, която стана Мис България през 2002 г. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова също на бърза ръка се прости с короната след коментар, че повечето момичета си купуват титлите срещу секс.

Вдигна се шум и покрай короната на Мисис България Надя Недялкова преди година, защото отказа да представи България на международен форум за красота, което е едно от задълженията на миските. В крайна сметка тя твърди, че короната ѝ не е отнета, понеже не е нарушила договора си. На косъм от детрониране бе и Мис България 2015 Марина Войкова – също заради разголени снимки.

Засега короната на Радинела не е паднала, защото на голите снимки в профила ѝ не се вижда ясно лицето ѝ. Факт е обаче, че се виждат голи гърди и задни части.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 28 гласа.

Свързани новини