Отидете към основна версия

5 497 29

СНИМКА от видеоразговор вцепени млада жена и приятелката ѝ

  • призраци-
  • привидения-
  • снимка-
  • обитаван

В безлюдната къща на младата жена блуждаело нещо зловещо

Много хора не вярват с съществуването на привидения или тайнствени мрачни сили, които преследват живите. Скептиците често клатят глави с недоверие и се подсмихват подигравателно, когато някой започне да разказва история за истински привидения и блуждаещи души, които не могат да преминат в отвъдното.

Сред тези скептици била и 25-годишната британка Кели Грийн от град Барнсли. Това обаче се променило, когато на една от снимките ѝ неочаквано се появил безплътен образ на жена.

Една вечер, останала сама у дома, младата жена водела видеоразговор с приятелка чрез мобилното приложение Snapchat. Тогава нейната събеседница съвсем неочаквано ѝ изпратила нейна снимка и попитала: " Кой е зад теб?"

Когато Кели отворила снимката тя с изненада забелязала, че на нея има призрачна глава, която стои зад гърба ѝ. Привидението имало дълги светли коси и гледало право към Кели с приведена надолу глава.

След време Кели показала снимката на роднините и приятелите си, голяма част от които неочаквано се оказали ловци на привидения - някои съвсем любителски, други - с по-сериозни и задълбочени познания в тази област.

Теориите около самоличността на призрака от снимката, започнали да се изсипват върху жената.

Например, баща ѝ Дерек бил сигурен, че това може да е бил призракът на неродената му дъщеря Джесика, тоест по-голямата сестра на Кели. Джесика починала в утробата на майка си две години преди раждането на Кели.

Самата Кели била почти сигурна, че образът на снимката не е някой стар дух, а предупреждение за нещо лошо, което предстои да се случи. Според нея фотоапаратът е уловил образа на дъщеричката ѝ Скарлет Роуз и това я кара да мисли, че над детето може да е надвиснала опасност.

Приятели на жената, занимаващи се по-сериозно с лов на призраци, посетили дома на Кели, за да се опитат да разбулят загадката. След като проверили и огледали дома, те дали съвсем друго обяснение.

Според тях привидението, което ненадейно започнало да следва британката, не е нито неродената ѝ сестра, нито дъщеря ѝ.

От снимката, на която се появява призракът, те стигнали до извода, че той носи дрехи от 17 век и най-вероятно е свързан или със земята, на която е построен домът на жената или с предмет в дома.

Тази теория до известна степен успокоило Кели, макар тя така и да не разбрала защо призракът се е появил точно сега в дома ѝ и какво иска от нея.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.

Свързани новини