Отидете към основна версия

44 438 157

Истинска история: Майка в оргия с 18 мъже, а съпругът ѝ...

  • майка-
  • съпруг-
  • оргия-
  • разврат-
  • секс

Жената е категорична, че и в бъдеще ще продължи да го прави

Снимка: Shutterstock

Луси, омъжена жена и майка на две деца от Австралия, разказа как мъжът ѝ я оставил да прави оргия с 18 мъже, като самият той им раздавал презервативи през цялата нощ. Тридесетгодишната жена споделия своя опит в секса с многото мъже в подкаста "Секс дела".

Тя твърди, че е израснала в религиозно семейство и често е фантазирала за секс с непознати, пише "Блиц". По думите ѝ, съпругът ѝ е дал своята пълна благословия за оргията и я "подкрепял изцяло" в реализирането на нейната фантазия.

"Това винаги води до страхотен секс за нас двамата", отбелязва жената. След като тя първо опитала секс с десетима мъже едновременно, жената го направила и с 18 наведнъж. Мъжът ѝ пък раздавал кондомите по време на многолюдното секс парти.

"Повечето мъже ги виждах за първи път, затова бе приятно да зная, че имаше някой, който да се грижи за моята сигурност. Съпругът ми обича да гледа изражението на лицето ми, тогава той е като дете в сладкарски магазин. Шегува се, че няма проблем да си дава назаем играчките, но само ако му бъдат върнати във вида, в който ги е заел", разказва още Луси.

По думите на жената, оргиите с мъже ѝ давали истинско чувство на "власт и удовлетворение", както и "чувство за контрол".

"Част от фантазията е, че аз не познавам тези мъже, те са напълно непознати, затова няма съдене и очаквания. Няма нищо по-хубаво от група момчета, които се редят в редица, за да проникнат в мен, а аз дори не знам техните имена, понякога дори и лицата им не виждам", разказва още развратната домакиня.

Жената е категорична, че и в бъдеще ще продължи да прави оргии с мъже.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 87 гласа.

Свързани новини