Отидете към основна версия

7 292 27

Нора Недкова ще радва със силикон 40-годишния си любовник

  • нора недкова-
  • любовник-
  • силикон-
  • бюст-
  • импланти

След раздялата с последния си любовник, плеймейтката е решила да направи значителни промени

Мис Плеймейт Нора Недкова възнамерява да направи подобрение във външния си вид. Доскоро блондинката се гордееше с натуралния си бюст, но сега иска да го напомпа допълнително със силиконови импланти. Тя се решила на тази стъпка заради новото си гадже – бизнесмен на прага на 40-те, чиято самоличност засега пази в тайна.

В продължение на няколко месеца Нора имаше любовник от турски произход, но връзката им вече е приключила. Заможният господин бил официално обвързан, но зад гърба на съпругата си въртял няколко красавици наведнъж. Родната плеймейтка бързо му омръзнала и накрая ѝ бил шута, като секнал и финансовите постъпления към нея. Риалити звездата от ''ВИП Брадър'' прекарваше доста време в Истанбул, за да се вижда с благодетеля си, но след като я зарязал, пътуванията ѝ до турския мегаполис спряха. Тогава се говореше за нея, че турчинът е изгонил изкусителката с шумен скандал и поискал да му върне всички скъпи вещи, които ѝ подарил.

Приятелки на блондинката издават, че тя била много разстроена от раздялата, но вече се съвзела и даже си хванала ново гадже. Отношенията им били по-скоро интимни без опция да прераснат в нещо сериозно, ала Недкова се вдъхновила да прави още подобрения във визията си, за да угоди на актуалния си любовник. До този момент тя твърдеше, че има само хиалурон в устните.

,,Не съм си правила пластични операции. Всичко е ген. Може би един ден, след като родя, бих си сложила импланти, но на този етап и тези години не мисля, че е необходимо да натоварвам тялото и организма си'', коментира Нора, когато се окичи с титлата ''Мис Плеймейт'', припомня HotArena.

Две години по-късно тя вече е размислила по въпроса и иска да напомпа бюста си с общо 900 кубика силикон.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини